BIST 10.271
DOLAR 32,24
EURO 34,82
ALTIN 2.417,42
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Taksim'e çiçek yağacak

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali tanıtımı için Taksim'de 10 bin adet çiçek dağıtılacak.

Abone ol

Bu yıl 13.üncüsü düzenlenen Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’nin hazırlıkları hızla devam ediyor. Festivalin tanıtımı için 25 Nisan'da Taksim'de 10 bin ücretsiz çiçek dağıtılacak.

Taksim’deki etkinlik programına; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Eyyüp Karahan, İstanbul Park ve Bahçeler Müdürü M. İhsan Şimşek de katılarak, festivale destek verecekler.

NATHALİE CARDONE 1 MAYIS'TA BAYINDIR'DA

Nathalie Cardone, 30 Nisan - 2 Mayıs tarihleri arasında 13.’sü düzenlenecek olan Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’nde, etkinliklerin özel konuğu olarak yerini alacak. 29 Nisan 2010 Perşembe günü İstanbul’a gelecek olan Fransız sinema oyuncusu ve şarkıcı Nathalie Cardone, 30 Nisan Cuma günü Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’nin açılışında bulunacak. İki gün boyunca stantları dolaşarak üreticilerle ve ziyaretçilerle bir araya gelecek ünlü sanatçı, bilinen sempatik tavırlarıyla da etkinliklerin renkli ismi olacak. 1 Mayıs Cumartesi akşamı Bayındır Şehir Stadında sevenleriyle buluşacak olan Nathalie Cardone, halkın kalbinde yer edecek.