BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.426,20
HABER /  DÜNYA

Taksim’de Duran Adam eylemi sürüyor

Taksim’de, geçtiğimiz gece başlayan "Duran Adam" eylemi, artan katılımla devam ediyor. Taksim’e oğluyla birlikte gelerek eyleme destek ver...

Abone ol

Taksim’de, geçtiğimiz gece başlayan "Duran Adam" eylemi, artan katılımla devam ediyor. Taksim’e oğluyla birlikte gelerek eyleme destek veren Yavuz Abadan, "Türkiye’nin geleceği için buradayız" dedi.
Taksim’de Gezi Parkı protestolarının son bulmasıyla başlayan "Duran Adam" eylemleri 3. gününe girdi. Gece boyunca devam eden eyleme, sabah yeni katılımcılar eklendi. Eyleme oğluyla birlikte gelen Yavuz Abadan, "Türkiye’nin geleceği için buradayız. Özgür bir ülkede yaşayabildiğimizi bilmek için buradayız. Bir ifade biçimi barışçıl bir ifade biçimi hiçbir problem görmüyorum. Kısa bir zamandır burada bekliyoruz. Bu iş burada nasıl oluyor hem bunu göstermek hem kalabalığa buradaki insanlara gönül desteğimizi göstermek için buradayız" dedi.
Yavuz Abadan’ın oğlu Deniz ise eylemlerin barışçıl bir protesto olduğunu belirterek, "İlk duran adamı gördüğümde çok ilgimi çekti. Herkes saçma sapan suçlardan tutuklanıyordu bundan dolayı bende katılmak istedim. İnsanlar sekiz saattir duruyorlar nasıl bir şey diye merak ettik. İlk günden beri annemle sürekli geliyoruz protesto ediyoruz gazlanıyoruz" ifadelerini kullandı.
(İHA)