BIST 11.007
DOLAR 42,53
EURO 49,56
ALTIN 5.746,23
HABER /  GÜNCEL

Taksim'de bonzai krizi ve bıçaklı kadın paniği!

Taksim Meydanı'nda bonzai krizi geçirdiği iddia edilen genç kız eline geçirdiği bıçak ile paniğe neden oldu.

Abone ol

Taksim Meydanı'nda elinde bıçak bulunan genç bir kadın hareketli anlar yaşanmasına neden oldu

Edinilen bilgiye göre; Taksim Meydanı'nda sinir krizi geçiren genç bir kız, "bonzai içtim" diyerek vatandaşlardan yardım istedi. Çevredekiler durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Taksim'de bonzai krizi ve bıçaklı kadın paniği! - Resim: 0

Sağlık ekiplerinin beklendiği sırada simitçi tezgahından ekmek bıçağını alan genç kız, kimseyi yanına yaklaştırmadı.

Taksim'de bonzai krizi ve bıçaklı kadın paniği! - Resim: 1

Taksim Meydanı'nda polis, genç kızı ikna edebilmek için uzun süre çaba gösterdi.

Taksim'de bonzai krizi ve bıçaklı kadın paniği! - Resim: 2

20 yaşlarındaki genç kadının polislerle konuştuğu sırada  bir anlık dalgınlığından faydalanan Emrah Sancar müdahalede bulundu. Sancar, arkasından yaklaştığı genç kızın kolunu tutarken polislerde müdahalede bulunarak bıçağı aldı.

Taksim'de bonzai krizi ve bıçaklı kadın paniği! - Resim: 3

Kelepçelenen genç kız, daha sonra gelen ambulansla polis eşliğinde hastaneye götürüldü. Müdahale bulunan  Emrah Sancar "insanlık görevimi yaptım" dedi.