BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.435,89
HABER /  GÜNCEL

Taksim ve Beşiktaş'tan sonra bir ilçede daha yılbaşı etkinliği yasak!

İstanbul'da Şişli Belediyesi’nce ilçede düzenlenmek istenen yılbaşı kutlamalarına, Şişli Kaymakamlığı tarafından güvenlik gerekçesiyle izin verilmedi. Daha önce de Taksim ve Beşiktaş'ta da yılbaşı etkinliği yapılmayacağı açıklanmıştı.

Abone ol

Taksim ve Beşiktaş'ta yılbaşı etkinliği yapılmayacağı açıklanmıştı. Bir kutlama yasağı da Şişli için geldi. İstanbul'da Şişli Belediyesi’nce ilçede düzenlenmek istenen yılbaşı kutlamalarına, Şişli Kaymakamlığı tarafından güvenlik gerekçesiyle izin verilmedi. Hatırlanacağı daha önce de Taksim ve Beşiktaş'ta yılbaşı etkinliği yapılmayacağı açıklanmıştı.

Şişli Belediyesi, yılbaşı kutlamalarının iptal edildiğini duyurdu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, "Şişli Belediyesi tarafından düzenlenen ve 4 gün sürmesi planlanan (28, 29, 30, 31 Aralık) yılbaşı etkinliği iptal edildi. Şişli Kaymakamlığı'nın güvenlik nedeniyle etkinlik gün sayısının azaltılması ricası üzerine programın tamamı Şişli Belediyesi tarafından iptal edilmiştir" denildi.

BEŞİKTAŞ'TA İPTAL EDİLMİŞTİ: Beşiktaş Belediyesi'nin yılbaşı etkinliğine izin talebine ilişkin Beşiktaş Kaymakamlığı'ndan gönderilen cevap yazısında; 31 Aralık tarihinde 21.00-00.30 saatleri arasında Barbaros Meydanı'nda yılbaşı partisi yapılacağı bildirilerek, bu etkinlik ile ilgili gerekli izin ve yoğun güvenlik önlemlerinin alınmasının istendiği belirtilmişti.

TAKSİM'DE DE YASAKLANMIŞTI

Beyoğlu Emniyet Müdürü Kılıç, Beyoğlu'da yılbaşı tedbirlerinin üst seviyede olacağını belirterek, "Halkın huzurlu bir yeni yıl geçirmesi için kutlama yapılmayacak. Toplanmalara izin verilmeyecek. İstiklal Caddesi ile Taksim Meydanı'na girişlerde Karaköy, Cihangir ve Talimhane ile Tarlabaşı'ndan girişlerde önlemler alınacak" demişti.