BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Taksim Gezi Parkı’nda evlenme teklifi

Protesto eylemlerinin sürdüğü Taksim Gezi Parkı, ilginç bir evlenme teklifine ev sahipliği yaptı. Barikat olarak kullanılan otobüsün üzerine...

Abone ol

Protesto eylemlerinin sürdüğü Taksim Gezi Parkı, ilginç bir evlenme teklifine ev sahipliği yaptı. Barikat olarak kullanılan otobüsün üzerine açılan pankartla kız arkadaşına evlenme teklif eden genç, aldığı "evet" cevabı ile mutluluk yaşadı.
Taksim Gezi parkı, eylemlerin haricinde ilginç evlilik tekliflerine de ev sahipliği yaptı. Ömür Aydoğan, kız arkadaşı Özge Özdemir’e Taksim Gezi Parkı’nda barikat olarak kullanılan belediye otobüsü üzerine açtığı "Ömrüne Ömür Katmaya Ne Dersin? Benimle Evlenir misin?’’ pankartı ile evlenme teklif etti. Erkek arkadaşının kendisine uzattığı alyans ile büyük şok yaşayan genç kız, teklifi kabul etti. Büyük bir mutluluk yaşayan geç çiftin heyecanı gözlerden kaçmadı. İlginç evlilik teklifinin mimarı Ömür Aydoğan, "Burada anısı olsun diye böyle bir karar aldık. Arkadaşlarla birkaç gün bir hazırlık yaptık. İnşallah hayırlı olur hepimiz için" dedi. Özge Özdemir ise, "Çok heyecanlıyım çok değişik bir duygu oldu benim için, mutluyum" şeklinde konuştu.
(İHA)