BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Aysal’dan Nani açıklaması

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Nani’nin transferi konusunda şu etapta herhangi bir şey olmadığını söyledi. <br/>Galatasaray Lisesi’nde gerç...

Abone ol

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Nani’nin transferi konusunda şu etapta herhangi bir şey olmadığını söyledi.
Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirilen geleneksel Pilav Günü etkinliğine katılan Ünal Aysal, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Aysal, "Nani’nin transferi konusunda şu etapta herhangi bir şey yok. Transferler için hassas ve ciddi çalışıyoruz. Bizim iki senedir oluşturulmuş yepyeni ve güzel bir takımımız var. Burada bir iki eksiğimiz varsa bunlar tamamlanmaya çalışılıyor. Diğer kulüplerde olduğu gibi toplu bir değişim, toplu bir hareketlenme yok bizde. Sadece eksikllerimizi tamamlıyoruz. Bunu da çok dikkatli olarak tamamlıyoruz. İhtiyacımız olmayan yerlere oyuncu almak niyetinde değiliz" dedi.

Şartların uygun olması durumunda Portekizli futbolcuyu transfer etmeyi düşünüp, düşünmediklerinin sorulması üzerine ise Aysal, "Bunu isterseniz daha sonra konuşalım. Benim önceliklerim arasında olan bir pozisyon değil. Ancak çok iyi bir gelişme olursa... Bunları da ara sıra yapıyoruz, farkındasınız. Hiçbir şeye katiyetle olmaz dememek lazım. Ancak bir yerde eksikliğimiz varsa ve kuvvetlendirmek istiyorsak, gayet tabii hemen masa başında oturup, değerlendiriyoruz. Şu anda benim masamda önüme gelmiş böyle bir dosya, böyle bir teklif, böyle bir ilişki yok" dedi.
(İHA)