BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,80
ALTIN 2.436,32
HABER /  DÜNYA

Ve O da Gezi Parkı’nda

Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliğiyle dikkat çeken emekli eğitimci Necdet Bardak, Gezi Parkı’na gelerek eylemcilere destek verdi. Bardak, Ta...

Abone ol

Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliğiyle dikkat çeken emekli eğitimci Necdet Bardak, Gezi Parkı’na gelerek eylemcilere destek verdi. Bardak, Taksim olaylarının bir birikimin sonucu olduğunu belirterek, "Burada sadece bir görüşe mensup insanlar yok” dedi.
Bursa’da yaşayan ve Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliği ile dikkat çeken emekli eğitimci Necdet Bardak, Gezi Parkı eylemlerine destek için İstanbul’a geldi. Gezi Parkı’nı gezen Bardak, eylemcilerle fotoğraf çektirdi.
Atatürk’e benzerliği ile ilgili ilginç anıları bulunduğunu söyleyen Bardak, kendisinin de bu benzerliğe alıştığını ifade etti.
Atatürk’le ilgili çeşitli projelerde görev aldığını ifade eden Bardak, “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ve devrimleri doğrultusunda hareket eden, o benlikte yaşayan bir insanım. Bundan gurur duyuyorum” dedi.
Taksim’de yaşanan olayları değerlendiren Necdet Bardak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Taksim olayları bir birikimin sonucudur. Burada bir görüşe mensup gruplar yok. Sadece Taksim’de değil, Türkiye’nin her yerinde bu olaylar yaşanıyor. Bu olayların başlangıcının sebepleri oldukça fazladır.”
(İHA)