BIST 10.320
DOLAR 32,22
EURO 35,13
ALTIN 2.468,27
HABER /  GÜNCEL

’’Taksim Dayanışması’na destek vereceğiz’’

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları, Gezi Parkı eylemlerinin yıl dönümünde Taksim Dayanışması’na destek vereceklerini açıkladı. <br/>Cumhuriyet ...

Abone ol

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları, Gezi Parkı eylemlerinin yıl dönümünde Taksim Dayanışması’na destek vereceklerini açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları üyeleri, Gezi Parkı eylemlerinin yıl dönümü sebebiyle Beşiktaş Çarşı Meydanı’nda buluşarak, Kartal heykeline yürüdü. Ellerindeki meşalelerle slogan atarak heykel önüne gelen partili gençler adına basın açıklaması yapan CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Karakoç, “Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençleri olarak mücadelemizi bu topraklarda barışın ve sosyal adaletin tesisi için veriyoruz. Yaşam haklarımıza yapılan müdahaleyi reddediyoruz. Bir arada yaşamayı başaracağımız ve eşit bir toplum düzeni oluşturulana kadar mücadelemizin kararlı bir şekilde devam edeceğinin herkes tarafından bilinmesi gerekir. Ayrıca halka ait olan mekanlara yapılacak olan saldırıların, her türlü saldırıların da karşısında olduğumuzun bilinmesini isteriz” dedi. Taksim Dayanışması’nın çağrısına destek vereceklerini ifade eden Koçak, “31 Mayıs günü bizde halkımıza ait olan meydanda olacak, Taksim Dayanışması’nın çağrısına destek vereceğiz” diye konuştu.
(İHA)