BIST 10.620
DOLAR 32,25
EURO 34,99
ALTIN 2.431,05
HABER /  SPOR

Taffarel Hakan Şüküre şaşırdı

Taffarel Hakan Şükür'e şaştı kaldı. İşte Taffarel'in ilk tepkisi...

Abone ol

Brezilyalı eski kaleci önce genç file bekçisi Aykut ile koyu bir sohbete daldı. Aykut’a hareketlerle de bir şeyler anlattı. Daha sonra eski takım arkadaşlarıyla şakalar yaparak herkesi güldürdü. Takımdan ayrı çalışan Hakan Şükür de idmanını tamamlayarak Taffarel’in yanına geldi.

Brezilyalı eski kaleci Hakan Şükür’e takılarak biraz Türkçe, birazda İtalyanca, “Sen hâlâ oynuyor musun? Bravo sana, seni çok iyi gördüm. En az iki-üç sezon daha oynarsın” dedi. Hakan’da Taffarel’e espri yaparak, “Gel sen de kaleye geç” diye cevap verdi.

Taffarel daha sonra vatandaşı Lincoln ile biraraya geldi. Taffarel, Lincoln’ün ayakkabılarını eline alarak, “Sen burada çok gol atarsın. Türkiye’nin en iyi takımına geldin” dedi. Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Taffarel, “Burayı hiçbir zaman unutamadım. Burası benim evim. Ziyarete geldim ve eski arkadaşlarımı gördüm. Fenerbahçe Roberto Carlos’u almakla iyi bir transfer yapmış. Ancak Galatasaray Lincoln’ü alarak büyük iş yapmış. Lincoln ile konuştum; çok mutlu. Burada büyük başarılara imza atacak” diye konuştu.