BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Tacizcinin şeytani planı

Hergün yeni bir taciz haberiyle sarsılıyoruz!İşte onlardan biri daha! Atilla B. kadınların etek altı görüntülerini çekerken yakalandı.

Abone ol

Cinsel istismar, tacizler derken Türkiye yeni bir suç patlaması daha yaşıyor: Cinsel suçlar!

Hergün Türkiye'nin gündemine giren taciz haberlerinin bugünkü serisi İstanbul'dan. İstanbul'da ayakkabısına yerleştirdiği kamera sayesinde kadınların etek altı görüntülerin içeken Atilla B. yakalandı!


İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde akşam saatlerinde bir alışveriş merkezinde şüpheli davranışlarda bulunan Atilla B., polise şikayet edilince yakayı ele verdi. Polis, yaptığı incelemede Atilla B.'nin ayakkabısının içerisine gizlenmiş kamera buldu. Atilla B.'nin cep telefonuna entegre edilmiş kamerayla, alışveriş merkezinde önce kadınların yüzlerini ardından da etek altı görüntülerini çektiği belirlendi.

Ünlü bir kadın var!
Bu arada Atilla B.'nin kamera kayıtlarını inceleyen polis yaptığı incelemede 10 kadar kadına ait üç dakikalık görüntüye rastladı. Kadınların hiçbiri Atilla B.'den şikayetçi olmaması da işin en ilginç yönü! Kadınların, gündeme gelmemek için şikayette bulunmadıkları belirtilirken, kayıtlarda ünlü bir akademisyeninde görüntülerinin bulunduğu iddia edildi.