BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,76
ALTIN 2.399,94
HABER /  GÜNCEL

Tacizci kuzene 4 yıl hapis

Eşinden ayrılan kuzenine tecavüz etti. 4 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Abone ol

Sakarya'nın Akyazı İlçesi’ne bağlı Boztepe Köyü'nde, eşinden ayrılan 31 yaşındaki kuzeni B.Ü.'yü taciz edip, tecavüze kalkıştığı iddiasıyla yargılanan 2 çocuk babası 37 yaşındaki M.Ü., 4 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
30 Ağustos 2006 tarihinde meydana gelen olayda, iddiaya göre M.Ü. Boztepe Köyü’nde oturan ve bir süre önce eşinden ayrılan dayısının kızı B.Ü.’yü saat 03.00 sıralarında telefonla arayarak “Çok zor durumdayım konuşmamız lazım” dedi. Genç kadının “Tamam” demesi üzerine eve gelen M.Ü., kuzeni B.Ü.’ye elle tacizde bulunarak tecavüze kalkıştı. M.Ü. kaçarak komşularına sığınan B.Ü.'nün şikayeti üzerine tutuklandı.

Sakarya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan M.Ü. bugün karar duruşmasında hakim karşısına çıktı. Savunmasında, “2 çocuk babasıyım böyle bir şey olur mu?” diyen M.Ö. hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Kuzeni B.Ü.'nün ve olay gecesi sığındığı komşularının ifadesi üzerine M.Ü. 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, daha sonra bu cezayı 4 yıl 15 güne indirdi.