BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,95
ALTIN 2.507,76
HABER /  GÜNCEL

Sıkı bir Göztepe taraftarıydı

Ankara’da doğalgazdan zehirlenerek ölen 7 üniversite öğrencisinden 3’ü daha toprağa verildi.

Abone ol

Hukuk Fakültesi öğrencisi 18 yaşındaki İzmirli Özgür Turan Atilla için Göztepe Gürsel Aksel tesislerinde tören düzenlendi.

Cenaze daha sonra Alsancak Hocazade Camisi’ne götürüldü. Kılınan cenaze namazına Attila’nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra İzmir Valisi Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, MHP Eski İl Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Adayı Musavvat Dervişoğlu, Eski MHP milletvekili Yusuf Kırkpınar, çok sayıda Göztepe taraftarı ve vatandaşlar katıldı.

Özgür Attila’nın tabutunun üzerine Göztepe ve İzmirspor bayrakları serildi. Oğlunun naaşı önünde saf tutan Murat Attila’nın güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Namazın ardından cenaze araca yerleştirilirken Göztepe taraftarları Özgür Attila’nın çok sevdiği “İsyan Marşı”nı okudu. Tezahüratlarla taşınan cenaze, Güzelbahçe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kimya Mühendisliği 1. sınıf öğrencisi Oğuzhan Tozburun için de Bursa’da tören vardı. Tozburun’un cenazesi, ailesi ve yakınları tarafından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi morgundan alınarak köye getirildi.

Ocaklı Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine, Oğuzhan’ın Genelkurmay Başkanlığında görevli babası Albay Seyit Tozburun, öğretmen olan annesi Güler Tozburun, optik mühendisliği alanında doktora yaptığı ABD’de acı haberi alarak Türkiye’ye gelen ağabeyi Serhat, lise öğrencisi olan kardeşi Batuhan Tozburun, yakınları, liseden ve üniversiteden arkadaşları, askeri yetkililer, Mustafakemalpaşa Kaymakamı Adem Saçan, belediye başkan yardımcıları Önder Sarı ve Yaşar Köstereli katıldı.

Yoğun yağış altında yapılan törenden önce baba Seyit ve anne Güler Tozburun, caminin önünde taziyeleri kabul etti. Yakınları, çok bitkin olduğu gözlenen anne, baba ve çocuklarını teskin etmeye çalıştı.

Oğuzhan Tozburun, köy mezarlığında geçen yılın mart ayında vefat eden babaannesi Münevver Ünsal’ın yanında defnedildi.

Aynı gece yaşamını yitiren Erol Can Özdokumacı için ise Manisa’da tören yapıldı. Dokumacı için Manisa Hatuniye Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine, bir süre önce felç geçiren ve Ankara GATA’da tedavi gören baba Ahmet Özdokumacı, anne Zeliha Özdokumacı, ailenin yakınları, akrabaları, Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Bülent Kar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Milletvekilleri Dr. Mehmet Çerçi, Erkan Akçay ile öğrenci arkadaşları katıldı.

Baba Ahmet ile anne Zeliha, Erol Can Özdokumacı’nın tabutunun yanında gözyaşları içinde taziyeleri kabul etti.

Cenaze namazının ardından baba Ahmet Özdokumacı, tekerlekli sandalyeye oturtularak 112 Ambulansa alındı. Anne Zeliha Özdokumacı da yakınlarının yardımıyla bir başka araca bindirildi.

Erol Can Özdokumacı’nın cenazesi, Çatal Mezarlığı’nda toprağa verildi.