BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Tabutu Türk bayrağına sarıldı

Ankara-Konya yolundaki trafik kazasında ölen 5 kişinin cenazesi defnedilmek üzere Mersin’e gönderilirken, yeni mezun komiser yardımcısının t...

Abone ol

Ankara-Konya yolundaki trafik kazasında ölen 5 kişinin cenazesi defnedilmek üzere Mersin’e gönderilirken, yeni mezun komiser yardımcısının tabutu Türk bayrağına sarıldı.

CENAZELER MERSİN’E GÖNDERİLDİ
Dün gece geç saatlerde Ankara-Konya yolunun 82. kilometresinde meydana gelen kazada, memleketleri Mersin’in Gülnar ilçesine giden Hasan Nişancı (48) yönetimindeki 33 ZA 353 plakalı otomobil ile Fırat Y. idaresindeki 61 K 11976 plakalı TIR çarpışmıştı. Kazada otomobil sürücü ile birlikte eşi Ayşe (40), çocukları Adem (22) ve Merve Nişancı (20) ile Havva Yeni (43) olay yerinde hayatını kaybetmişti.
Kazanın ardından Konya’nın Kulu İlçesi Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazeler, otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere memleketleri Mersin’in Gülnar ilçesine gönderildi.

TABUTU TÜRK BAYRAĞINA SARILDI
Kazada ölen Adem Nişancı’nın 2 hafta önce Ankara Polis Koleji’nden komiser yardımcısı olarak mezun olduğu, ailesi ile birlikte silah ve kimliğini teslim almak üzere gittiği Ankara’dan dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Adem Nişancı’nın tabutu Türk bayrağına sarıldı.
Öte yandan kaza sonrası olay yerinden kaçan TIR sürücü Fırat Y.’yi arama çalışmaları sürüyor. Jandarma ve polis sürücünün yakalanması için soruşturma başlattı.
(İHA)