BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.430,11
HABER /  MAGAZİN

Taburcu oldu Tatlıses'e koştu!

İbrahim Tatlıses saldırısında yaralanan yardımcısı Buket Çakıcı taburcu edildikten sonra hamen hastaneye koştu

Abone ol

İbrahim Tatlıses'in silahlı saldırıda yaralanan yardımcısı Damla Buket Çakıcı, hastaneden taburcu olduktan bir gün sonra halen yoğun bakımda tutulan ünlü sanatçıyı ziyaret etti.

Hastaneye ablası ve korumalarıyla gelen Çakıcı'nın yüzündeki şişlik dikkat çekti.

MÜZİK DİNLİYOR

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhehimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, dün İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı. Çuhadaroğlu, “İbrahim Tatlıses’in yaralanmasının ve ameliyatının üzerinden bir hafta geçti. Bu süreçte tedavisini sürdüren ekip lideri Prof. Dr. İlhan Elmacı’nın verdiği bilgiye göre, hastamızın durumu olumlu bir şekilde ilerliyor. Tatlıses her geçen gün olumlu gelişmeler gösteriyor. Bugün yapılan kontrollerde de sürecin iyi yönde gittiğini gördük. Yoğun bakım servisinde tedavisi süren Tatlıses’e bugün (dün) itibariyle müzik dinletmeye başladık” dedi.

KOÇ KESTİLER

Bu arada Şanlıurfa’dan gelen hemşehrileri beraberlerinde getirdikleri bir kurbanı Acıbadem Hastanesi girişinde kurban etmek istediler. Fakat güvenlik görevlilerinin hastane bahçesinde kesime izin vermeyince kesimi hastane dışına götürerek yaptılar.