BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.442,92
HABER /  GÜNCEL

Alaattin Çakıcı jandarmayı uyardı!

Cezaevine boyun ve sırt ağrılarından şikayetçi olan Çakıcı, bugün hastanede tedavi oldu. Hastane çıkışında ise jandarmaları böyle uyardı!

Abone ol

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'ndeki Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde yatan, boyun ve sırt ağrılarından şikayet eden Alaattin Çakıcı, bugün Kocaeli Devlet Hastanesi'ne getirilerek, 10 günlük fizik tedavi sürecinin 5'incisine girdi. Çakıcı hastane çıkışı, "Müsade edin de herkes son derece sağlıklı olduğumuzu görsün" diyerek önündeki jandarmalardan kenara çekilmesini istedi.

Geçen cuma günü, saat 11.30'da Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, jandarma ve polisin geniş güvenlik önlemleri altında cezaevi aracıyla getirilen Alaattin Çakıcı'ya, boyun ve sırtıntaki ağrılar nedeniyle yaklaşık iki saat boyunca tedavi uygulandı. Doktorlar ayrıca Alaattin Çakıcı'nın 10 gün boyunca Devlet Hastanesi'nde her gün 2 saat boyunca fizik tedavi görmesine karar verdi.

Alaattin Çakıcı, bugün de 5'inci kez, yine jandarma ve polisin geniş güvenlik önlemleri altında cezaevi aracıyla Devlet Hastanesi'ne getirildi. Çevresindeki 10 jandarma erinin etten duvar örüğü Alaattin Çakıcı'ya uygulanan tedavi sonrası ağrılarının azaldığı öğrenildi.

Hastaneye son getirilişinde çevresini saran ve fotoğrafının çekilmesini engelleyen jandarmalara, "Müsade edin de herkes son derece sağlıklı olduğumuzu görsün" diye uyaran ve jandarmanın kenara çekilmesini sağlayan Çakıcı'nın, isteği yerine gelince kameralara gülümsediği de görüldü.

Alattin Çakıcı'ya hafta sonuna kadar fizik tedavi seansı uygulanacağı öğrenildi.