BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Tabata takasında beklenmedik gelişme!

Beşiktaş'ın Eskişehirspor'dan transfer etmek istediği Sezer Öztürk için takasta kullanmak istediği Tabata ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Abone ol

Beşiktaş'ta takasta kullanılmak istenen Tabata'nın, beklenenin aksine Eskişehirspor yerine Ege temsilcisi Manisaspor'a gidebileceği öğrenildi.

Tabata ile ilgili beklenmedik gelişmenin altında yatan neden olarak Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in takımında yerli bir sağ bek daha istemesi yatıyor.

SAĞ BEK İÇİN ÖMER AYSAN

 Bunun için de adı geçen isim Manisaspor'un deneyimli oyuncularından Ömer Aysan. Schuster'in yabancı kontenjanını hücum hattında kullanmak istediği için Hilbert'i yedek kulübesine çekme niyetinde olduğu biliniyor. Ekrem Dağ'ın sakatlığı, Erhan Güven'in ise bekleneni verememesi, yeni bir transferi şart kılıyor.

Beşiktaş'ın, Ömer'i transfer etmek için Hikmet Karaman'ın takımında görmek istediği Tabata'yı Ege ekibine önerilebileceği iddia ediliyor. Bu transfer girişiminde  Eskişehirspor gibi Manisaspor için de en büyük sorun Brezilyalı oyuncunun yıllık ücreti.