BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.408,00
HABER /  GÜNCEL

Cem Yılmaz Arena'da şov yaptı!

İşte Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena’nın Cem Yılmaz'lı klibi...

Abone ol

Türk Telekom Arena, 15 Ocak Cumartesi günü Galatasaray ile Ajax Futbol Kulubü arasında oynanacak hazırlık maçı ile Kanadalı Sanat ve Multimedya Yönetmeni Erick Villeneuve'nin 90 kişilik dans grubu eşliğinde ışık ve ses gösterileriyle açılacak. Stat sürprizi ise Cem Yılmaz'dan geldi. Türk Telekom Cem Yılmazlı bir reklam filmi hazırlattı...

Türk Telekom Arena'da açılışa ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, 2,5 yıl önce Arenaya Türk Telekom'un ismini vermeye karar verdiklerinde, bu alanda hiçbir şey bulunmadığını, bu nedenle bu projenin Türk Telekomu'un vizyoner ve yenilikçi yaklaşımını gösteren bir proje olduğunu söyledi.

Açılış törenini Türk Telekom'un CEO Organizasyon firmasıyla birlikte organize ettiğini belirten Demircan, dünyaca ünlü Kanadalı Sanat ve Multimedya Yönetmeni Erick Villeneuve'nin de açılışta gösteri yapmak üzere Türkiye'ye geldiğini bildirdi.

Toplantıda Türk Telekom Arena'nın tanıtımı için hazırlanan ve Cem Yılmaz'ın oynadığı reklam filminin gösterimi de yapıldı. Reklam filminin bu geceden itibaren televizyonlardan yayınlanacağı bildirildi.

İŞTE O REKLAM