BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Szymkowiaktan ağır sözler

Ortadan kaybolan Szymkowiak ülkesindeki gazetelere konuştu. Futbolcu Bordo mavili kulübü yerden yere vurdu.

Abone ol

Trabzonspor'a gönderdiği esrarengiz mektupla futbolu bıraktığını bildiren Polonyalı milli futbolcu Miroslaw Szymkowiak, ülkesinde medyaya yaptığı açıklamalarla bordo-mavili kulübü eleştirdi.

Trabzon'da hayatının çok sıkıcı ve basit geçtiğini belirten Polonyalı oyuncu, "Askeri kampta gibiyiz. Tüm hayatım, antrenmanlar ve evim arasında geçiyor. Güvenlik sorunu yüzünden ailelerle dışarı çıkmak imkansız. Maç kazandığınız sürece el üstünde tutuluyor, kaybedince yerin dibine sokuluyorsunuz" gibi ifadeler kullandı.

Trabzonspor'da sık sık teknik adam değişikliğine gidildiğini de vurgulayan Szymkowiak, "Geldiğimden beri sürekli farklı teknik direktörlerle çalışıyorum. Trabzonspor'un bu kafayla başarılı olması çok zor" dedi.
Ocak ayında transfer yapmak istediğini ve Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini belirten Polonyalı oyuncu, dönerse de ancak iki vatandaşının oynadığı Antalyaspor'da forma giyebileceğini vurguladı, iki hafta içinde Polonya'da basın toplantısı yaparak durumuna açıklık getireceğini söyledi.