BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.394,20
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Suzuki SX4 S-Cross satışa sunuldu

Suzuki markasının merakla beklenen yeni crossover modeli SX4 S-Cross satışa sunuldu.

Abone ol

Suzuki 26 Eylül tarihinden itibaren Türkiye pazarına ilk defa girecek olan Suzuki SX4 S-Cross'u 51 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunacak.

Bir önceki versiyonu olan SX4 modeline göre makyaj operasyonundan daha çok yeni bir model gibi görünen S-Cross modeli yeni yüzü ile ilgi görmeye aday bir araç.

56 cm’lik açılma özelliğiyle çift kademeli panoramik sunroof, Yokuş kalkış desteği, toplam 7 hava yastığı, Lastik basınç sensörü (TPMS), anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi gibi yeni teknolojiler ile donatılan S-Cross modeli başlangıç fiyatı ise 51.600 TL.

3 farklı donanım seçeneği ve sadece 1.6 litrelik benzinli ve dizel motor versiyonları ile satışa çıkan S-Cross, otomatik vites seçeneğini ise yalnızca benzinli motorlarda sunuyor. Modelin ayrıca dört tekerden çekiş özelliğine sahip 4x4 seçeneklerini de satın almak mümkün.

Orta konsolda yer alan 4 farklı sürüş moduna sahip Allgrip sisteminde, normal sürüş koşullarında auto modunu, daha fazla performans hissetmek için sport modunu, karlı yollarda snow modunu ve çamurlu yollarda ise lock modunu sunuyor.

4300 mm uzunluk, 1765 mm genişlik ve 1575 mm yükseklik noyutlarına sahip Yeni S-Cross, 120 beygir güç üretirken dizel seçeneğinde ortalama 4,4, benzinli seçeneğinde ise 5,5 km/litre gibi iddialı bir yakıt tüketim değeri ile tanıtılıyor.

5 ileri düz vites ile yeni CVT teknolojisine sahip 7 ileri otomatik vites seçenekleri sunan model, GL, GL Plus ve GLX donanım paketlerine sahip. Sürücü Hava Yastıkları, ABS, EBD, ESP, Cruise Control ve Fonksiyonel Direksiyon gibi teknolojiler ise tüm paketlerde standart donanım olarak sunuluyor. Kaynak: www.Arabalar. gent.tr

suzuki.jpg