BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,96
ALTIN 2.446,62
HABER /  DÜNYA

Kan davasına 7 tutuklama

Mardin Kapalı Cezaevi önünde 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 7’si tutuklandı.<br/>Mardin...

Abone ol

Mardin Kapalı Cezaevi önünde 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 7’si tutuklandı.
Mardin’deki silahlı saldırıda 5 kişinin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 7’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce cezaevi önünde 3’ü çocuk, 2’si kadın 5 kişinin öldürülmesiyle ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile gözaltına alınan 10 kişiden 7’si sorguları yapıldıktan sonra tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, gözaltına alınan ve Mardin Adliyesi’nde sabahtan akşam geç saatlere kadar sorgulamaları süren 10 tutukludan 7’sinin tutukluluk halinin devamına ve şüphelilerden R. E, M.E ile M. T’nin serbest bırakılmasına karar verildi. Sorgulamaları biten zanlılar, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeden çıkarılarak cezaevine götürüldü.
Öte yandan, Mardin Valiliği’nin olayla ilgili yarın ayrıntılı açıklama yapacağı bildirildi.
Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi önünde meydana gelen silahlı saldırıda cezaevindeki eşlerini ziyaret eden 2 kadın ile kadınların 3 çocuğu hayatını kaybetmiş, olay yerinde bulunan ve ölenlerle bir yakınlığı olmayan bir kişi de yaralanmıştı.
(İHA)