BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.414,96
HABER /  SAĞLIK

Suudiler sekste sınır tanımıyor

Bir ilaç firması tarafından 14 ülkede yapılan cinsellik araştırmasında çok şaşırtıcı sonuçlar çıktı.

Abone ol

Bir ilaç firması tarafından 14 ülkede 14 bin kadın üzerinde gerçekleştirilen "Cinsellik ve Modern Kadın Araştırması"na göre, Suudi Arabistan'da ve diğer Arap toplumlarının çoğunda cinselliğin evlilikte önemli bir rol oynadığı, "tadına varılacak bir armağan" olarak görüldüğü bildirildi.
.
Türk Kadınları
Türk kadınlarının yüzde 36'sı cinselliğin ilişkiye katkıda bulunduğunu, Suudi ve Güney Amerikalı kadınların yüzde 54-55'i cinselliğin, ilişkiyi inşa edici bileşeni olduğunu söyledi.

Araştırmaya katılanlar arasında kendilerinin ve eşlerinin cinsel tatminine en fazla değer verenler Suudi kadınlar.

Bu kadınların yüzde 97'si eşlerinin tatminini "vazgeçilmez" veya "önemli" olarak değerlendirirken, yüzde 93'ü kendi tatminlerinin aynı derecede önemli olduğunu belirtti.

Cinselliği içinden geldiği gibi yaşamak isteyenler arasında en büyük oran, yüzde 91 ile Suudi ve Koreli kadınlar arasında.

Buna önem veren Türk kadınların oranı ise yüzde 65.

Yaşadıkları cinsellikten en fazla tatmin olanlar ise yine Suudi kadınlar.

Genel olarak araştırmaya katılan kadınların yüzde 79'u cinsel yaşamlarından "bir dereceye kadar" memnun olduğunu ifade ederken, bunların yüzde 41'i "çok memnun olduğunu", yüzde 38'i ise "oldukça memnun olduğunu" dile getirdi.

Suudi kadınların yüzde 92'si cinsel yaşamlarından memnuniyetini ifade ederken, yüzde 64'ü "çok memnun olduğunu" belirtti.

Türk kadınlarının ise yüzde 65'i cinsel yaşamlarından memnuniyetini belirtirken, yüzde 32'si "çok memnun olduğunu" söyledi.