BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.441,94
HABER /  DÜNYA

Suudi Arabistan'dan gözaltılarla ilgili ilk açıklama! Ne dedi?

11 Prens, 4 bakan, eski bakanlar ve işadamlarının gözaltına alındığı yolsuzluk operasyonuyla ilgili Suudi yönetiminden ilk açıklamayı Maliye Bakanı Muhammed el-Cadan yaptı. Yolsuzlukla mücadele vurgusu yaptı.

Abone ol

SUUDİ Arabistan Maliye Bakanı Muhammed el-Cadan, dün gece Savunma Bakanı ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman başkanlığında oluşturulan Yolsuzlukla Mücadele Yüksek Komisyonu ve alınan kararların ülkedeki yatırım ortamını koruyacağını belirtti.  

Cadan, yaptığı yazılı açıklamada, Yolsuzlukla Mücadele Yüksek Komisyonu'nun devletin haklarını ve kamu malını güvence altına alacağı ve böylelikle sürdürülebilir ulusal kalkınma programlarının güçleneceği, yolsuzlukla mücadelede benimsenen reform yöntemine de katkı sağlayacağını ifade etti.

YATIRIMCILARA İMTİYAZ TANINMAYACAK

Cadan, şunları kaydetti: "Devlet, yerel veya küresel iş standartlarının ihlaline müsamaha göstermemeye devam ediyor. Kayırmacılık ve iltimaslardan uzak, liyakat ve başarıya dayanan şeffaf ve adil bir yatırım ortamı sağlamak için kim olursa olsun yatırımcılara imtiyaz tanınmayacak."

Suudi Arabistan'da neler oluyor? Kimler gözaltında? Hangi önlemler alındı? Son gelişmeler...

Bodrum aşığı o prens de gözaltında! Prens Talal kimdir?