BIST 10.557
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.432,07
HABER /  GÜNCEL

Sütlaçtan çelik çıktı!

Rize'de bir kişi, lokantada yediği sütlacın içindeki çelik teli yuttuğunu iddia etti.

Abone ol

Rize'de bir kişi, lokantada yediği sütlacın içindeki çelik teli yuttuğu ve bu nedenle ameliyat olduğu iddiasıyla, lokanta sahibi hakkında savcılığa şikayette bulundu.

Alınan bilgiye göre, geçen hafta bir lokantada sütlaç yiyen Nurol G, lokantadan ayrıldıktan bir süre sonra nefes almakta zorlanmaya başladı. Şikayeti üzerine Rize'deki özel bir hastaneye kaldırılan Nurol G, yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan kontrolde, boğazında 4 santimetre uzunluğunda çelik tel olduğu anlaşılan Nurol G, ameliyata alındı. Boğazındaki çelik tel çıkartılan Nurol G, daha sonra taburcu edildi. Rize Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunan Nurol G, çelik telin lokantada yediği sütlaçtan boğazına saplandığını iddia ederek, işletme sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Lokanta sahibi Ş.Y ise Nurol G'nin lokantasında yedikten 1 saat sonra arkadaşlarına rahatsız olduğunu söylediğini öne sürerek, ''Ürettiğimiz sütlaca böyle bir maddenin karışması mümkün değil. İddia edildiği gibi sütlaçtaki çelik teli yutsaydı, burada bunu hissetmesi lazımdı. İnsanın boğazına saç teli bile kaçsa bunu hissedebiliyor. Biz böyle bir olayın yaşandığına inanmıyoruz'' dedi.