BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.523,23
HABER /  POLİTİKA

Bahçeli kızdı; OTUR yerine!

Bahçeli grup toplantısında ateşli bir konuşma yaparken biri yerinden kalktı ve şu sözleri etti;

Abone ol

MHP'nin parti grubunda ilginç bir an yaşandı. Grubun izleyici sıralarında oturan bir kişi MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kızdırdı. 

MHP lideri konuşmasının bir bölümünde "Sınır ötesi operasyon" konusunda Başbakan Erdoğan'a sert sözlerle yükleniyordu. Şöyle diyordu Bahçeli; "Sayın Başbakan harekat emrini alacak olan değil, verecek olan sizsiniz. Askeri müdahalenin siyasi amaçlarını ortaya koyan siyasi direktifi Genelkurmay Başkanlığına siz vereceksiniz."

İşte Bahçeli'yi kızdıran
izleyici. (Fotoğraf:
Fırat Yurdakul/ A.A
)
İşte tam bu sırada izleyiciler arasında bulunan bir kişi kendini tutamayıp, ayağa fırladı ve ''Korkudan yapamıyorlar'' diye bağırdı.

MHP liderinin konuşmasının arasına dalan bu kişiye yanıtı sert oldu...

Bahçeli, bu kişiye, ''Otur yerine, burası meydan değil, TBMM. Ya dinleyeceksin ya çıkacaksın'' dedi.

Devlet Bahçeli'nin konuşmasına devam ettiği sırada salonda bulunan görevliler bu kişiyi salon dışına çıkarmak istedi. Bahçeli ise görevlilere, ''Bırakın kalsınlar'' diye seslendi.

Bu durum akıllara AK Parti grubundaki ateşli izleyicileri getirdi. Hatırlanacağı gibi Bülent Arınç  bu kişilerin slogan atmalarına tepki göstermiş ve "Burası Meclis" çıkışında bulunmuştu... Bahçeli'nin de bu noktaya itina göstermesi dikkatlerden kaçmadı.