BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.424,07
HABER /  GÜNCEL

Survivor'un maliyeti dudak uçuklatıyor

Kanaltürk ekranında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, Survivor'un maliyetini açıkladı. Ekranların sevilen yarışması 10 milyon dolar maliyet ile dudak uçuklattı.

Abone ol

Bunu Konuşalım'da merak edilenleri anlatan Acun Ilıcalı,bir televizyon efsanesine dönüşen Survivor 'ın bilinmeyenelerini de ortaya döktü.

SURVİVOR'IN BEDELİ 10 MİLYON DOLAR

Konaklama, yeme-içme ve diğer tüm harcamalar ile Survivor'ın 10 Milyon dolar bütçe ile çekildiğini söyleyen Ilıcalı, Ünlüler takımındaki isimlerin de iddia edilenin astronomik rakamlar almadığını söyledi." Abartısız söylüyorum bu yıl maliyeti 16 milyon TL'yi buldu. Bunun yaklaşık 3 milyonu konaklama ücretimiz. 150 kişilik bir ekiple 90 gün Panamada kalacağız. 9, 9.5 milyon dolar gibi bir paraya maloluyor sonuçta. Ivır zıvırıyla birlikte 10 milyon doları buluyor." dedi.

"NİHAT DOĞAN'IN OTELDE YAPTIĞI BENİ İLGİLENDİRMEZ"

Acun Ilıcalı Taner Tolga Tarlacı'nın tweet'leriyle ilgili olarak ise "Nihat ve Taner ödül oyununu kazandılar. Otele gittiler. Orada ne yaşadıkları beni bağlamaz. Çünkü yarışmacıları adım adım takip etmiyorum" açıklamasını yaptı.

GERÇEKTE NE KAZANIYORLARSA O!

Yarışmaya katılan ünlülerin aldığı rakamın mesleklerini icra ettikleri zaman aldığından fazla olmadığını söyleyen ünlü televizyoncu; 'Yarışmada bulundukları sürede çalışmış olsalardı, ne kazanacaklarsa onu alıyorlar.' dedi.