BIST 10.167
DOLAR 32,39
EURO 34,72
ALTIN 2.400,38
HABER /  MAGAZİN

Survivor'da 2 kadınla birlikte olduk

Survivor 2011'e katılan Taner Tarlacı Twitter'dan yaptığı açıklama ile olay yaratacak

Abone ol

'Survivor Taner' olarak tanınan Taner Tolga Tarlacı, 2011 yılındaki Survivor yarışmasında Nihat Doğan ile birlikte 2 Fransız kadın ile birlikte olduklarını söyledi.

NİHAT YALANLADI

Survivor Taner'in bu iddiasını Nihat Doğan'dan çok sert yanıt geldi. Nihat Doğan "Doktor kendi halinde bırakın demiş başkan.Bundaki aklı tavuğa taksak yemin ederim hayat boyu kümesini bulamaz" dedi.

ACUN BUNA NE DİYECEK?

Her zaman adından söz ettirmeyi başaran Survivor Taner'in bu açıklaması Nihat Doğan tarafından yalanlansa da Acun Ilıcalı'nın bu ilginç iddia karşısında ne söyleyeceği merak ediliyor.

FERHAT GÖÇER ELEŞTİRENLERE HAKARET ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

BÖYLE HAKARET ETTİ

Bir reklamda 'Memleketim' şarkısını seslendirmesi üzerine tepki alan Ferhat Göçer eleştirenlere köpek diyerek hakaret etti.

Ferhat Göçer sesini eleştirenlere tahammül edemedi ve Twitter'dan kendisini eleştirenlere 'havlayan köpekler' benzetmesi yaptı.

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer geçtiğimiz günlerde bir reklam filmi için Ayten Alpman'ın 'Memleketim' şarkısını seslendirmişti.

Reklam filminin yayınlandıktan sonra sosyal medyada Ferhat Göçer için olumsuz eleştiriler yer almıştı. Meslektaşları tarafından bile eleştiri yağmuruna tutulan Ferhat Göçer'in 'kulak tırmaladığı' söylenmişti.

Ferhat Göçer bu eleştirilere Twitter'dan yayınladığı 'Havlayan köpeğe taş atma oğul' şiiri ile cevap verdi.

ekran-resmi-2013-04-01,-11.49.59.png

BU DA KEMAL'İN ARABASI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]CEM YILMAZ'IN EN KIYMETLİ ARABASI

Otomobil tutkusu bilinen ve son günlerde aldığı klasik Mercedesler'le gündeme gelen Cem Yılmaz önceki gün hayatındaki en kıymetli arabayı sürerken görüntülendi. Eşi Ahu Yağtu ile Nişantaşı'nda alışverişe çıkan Yılmaz oğlu Kemal'in bebek arabasını büyük bir ustalıkla kullandı...

ekran-resmi-2013-04-01,-11.52.12.png

ARABADA BEBEK VAR

 Habertürk'ten Uğur Soysal'ın haberine göre  Cem Yılmaz için garajındaki bütün lüks, klasik otomobiller cipler bir yana bu araba bir yana...

Yıllar önce çıkardığı karikatür kitabının arkasındaki otobiyografisine aldığı otomobilleri yazan, 'araba sevdası' bilinen Yılmaz önceki gün ilk kez sahip olduğu tüm arabalardan farklı bir arabayı sürerken görüntülendi. Eşi Ahu Yağtu'yla birlikte Nişantaşı'nda alışverişe çıkan ünlü komedyen oğlu Kemal'in bebek arabasının 'direksiyonu'ndaydı...