BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.498,66
HABER /  MEDYA

Survivor'a sonradan katılacak İpek Yaşar kimdir nereli kaç yaşında sevgilisi

Survivor 2018 sakatlıklarla başladı. Hakan Hatipoğlu sakatlandı, Gamze Firuze Aksu ise ödül oyunu sonrası düştü kaldı. Acun Ilıcalı, Gamze Firuze Aksu'nun Survivor'a devam edemeyeceğini söyledi. Survivor 2018'e Gamze yerine katılacak isim ise İpek Yaşar. Survivor 2018'e sonradan katılan İpek Yaşar kimdir nereli kaç yaşında sevgilisi kim?

Abone ol

Survivor 2018, bu yıl yürekleri ağızlara getirerek başladı. Daha ilk haftalardan Önce Gamze Firuze Aksu ardından Hakan Hatipoğlu sakatlandı. Daha önce iki defa Survivor da yer alan Hakan Hatipoğlu'nu Survivor'a devam edip edemeyeceği konusunda bir bilgi yok. Ancak Gamze Firuze Aksu, Survivor 2018'e veda etti. Sebebi ise ada şartlarını daha fazla kaldıramayacak olmasıydı. Şimdi de Survivor izleyicileri Gamze'nin yerine kimin geleceğini merak ediyor. Survivor'a sonradan katılacak bir isim ortaya atıldı. CrossFit sporcusu İpek Yaşar'ın Survivor 2018'e katılacağı iddia edildi. Peki Survivor 2018' sonradan katılacak olan İpek Yaşar kimdir aslen nereli kaç yaşında İpek Yaşar'ın sevgilisi var mı kim? İşte genç yarışmacı hakkında tüm detaylar...

İPEK YAŞAR KİMDİR? İpek Yaşar'ın doğum tarihi hakkında henüz bir bilgi yok. CrossFit sporucu olan ve Instagram da binlerce takipçisi bulunan İpek Yaşar'ın, Gamze Firuze Aksu yerine Survivor 2018'e katılacağı iddia edildi. Survivor 2018’e iki Gönüllü ve iki All Star yarışmacının daha dahil olacağını açıklamıştı.

CrossFit sporcusu olan İpek Yaşar Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Daha sonra yüksek lisans yapan İpek Yaşar başarılı bir avukat adayıdır. Crossfit Balaban’da koç olarak çalışan İpek Yaşar aynı zamanda Galatasaray su sporu takımında da uluslar arası bir oyuncudur. İpek Yaşar spor kariyeri ile ön planda olmayı çok sevmektedir.

Survivor 2018’de bilindiği üzere ilk elenme adayları belli oldu. Survivor 2018’e İpek Yaşar’ın elenen Yağmur yerine mi geleceği yoksa ekstra olarak mı katılacağı bilinmiyor ancak İpek Yaşar çok yakında Survivor 2018’de boy göstermeye başlayacak.