BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,60
ALTIN 2.379,23
HABER /  GÜNCEL

Survivor ünlüler oy sıralaması - 2016 SMS sonuçları

Survivor ünlüler SMS oylaması sıralaması nasıl? Survivor ünlüler takımı en çok oylamaya çıkan taraf oldu. Survivor ünlülerde Semih Öztürk sonrası kim birinci olur?

Abone ol

Survivor 2016'da adaların birleşmesine 1 hafta kala 27 Nisan salı günü son eleme yapılacak. Birleşme öncesi kimse adaya veda etmek istemiyor. Bu noktada herşeyi Survivor SMS oylaması sonuçları ve oy sıralaması belirleyecek.

SURVİVOR'DA YOK BÖYLESİ! DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI KİM ELENECEK - YENİ HABER

En çok merak edilen Semih Öztürk'ün ada değiştirmesi sonrasında ünlüler oy sıralaması SMS sonuçlarının nasıl çıkacağı. Zira Semih Öztürk gönüllüler takımında hep SMS birincisi olmuştu. Ünlüler SMS birincisi ise şimdiye kadar Avatan Atakan'dı. İki takımın SMS birincisinin kapışması gibi olacak oy sıralaması haliyle çok merak ediliyor.

SURVİVOR ÜNLÜLER OY SIRALAMASI 2016 SMS SONUÇLARI

survivor unluler oy siralamasi sms sonuclari 2016Survivor ünlüler takımı en çok elemeye çıkan taraf oldu. Bu elemelerde ise Atakan, Yattara ve Tuğba Özay SMS birincilikleri elde ettiler. Yattara ve Tuğba Özay'ın birincilikleri Atakan'ın yokluğunda gelen birincilikler oldu.

Peki şimdiye kadar yapılan ünlüler oylamasında SMS sıralaması nasıl oldu.

Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay

Peki şimdiye kadar ünlüler SMS sonuçları oy sıralaması nasıl oluştu? İşte ünlüler takımının oy sıralaması karnesi;

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

Ünlüler takımı en son 5 Nisan 2016 tarihinde SMS oylamasına çıktı ve oy sıralamasına göre Yılmaz Morgül elenen isim oldu.

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

survivor unluler oy siralamasi sms sonuclari tam listesi

SURVİVOR'DA YENİ ELEME ŞEKLİ NASIL OLACAK KİM ELENECEK?

Survivor adasında geçen hafta dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı ada konseyinde Gizem Kerimoğlu adını çıkarmıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan İbrahim de Serkay ismini vermişti. Bu isimler 26 Nisan salı günü yapılacak elemenin ilk adayları. Pazar günü yeni dokunulmazlık oyunu oynanacak.

Ünlüler ya da gönüllüler takımından hangisi kaybederse 2 eleme adayı daha çıkacak. Bu iki aday ile Serkay ve Gizem eleme oylamasına çıkacak. Bu kez elemede değişti. Önceden adaylar belli olmadan SMS oylaması yapılıyordu. Artık adaylar belli olduktan sonra oy verilecek.

SURVİVOR PUAN DURUMU

Survivor adasında bir de performansa dayalı puan durumu sıralaması var. Nagihan Karadere ile Avatar Atakan şu ana kadar birinciliği kimselere kaptırmadılar. İşte Acun Medya tarafından açıklanan son puan durumu;

SURVİVOR ADALARI NE ZAMAN BİRLEŞECEK?

Survivor adaları birleşme partisi 1 Mayıs'ta olacak. Salı günü Survivor adasında son eleme yapılacak ve kalan isimlerle gönüllüler ve ünlüler adaları birleşmiş olacak. Şanslı 12 kişinin belirlenmesi açısından Survivor'ın 26 Nisan elemesi çok önemli.