BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,59
ALTIN 2.380,51
HABER /  GÜNCEL

Survivor 2016 oy sıralaması kim elenecek SMS sonuçları

Survivor son bölümünde dokunulmazlık oyununu kim kazandı ünlüler ve gönüllüler oy sıralaması SMS sonuçları nasıl? Survivor 24 Nisan 2016 bölümünde Semih Öztürk krizi yaşandı.

Abone ol

Survivor'da adaların birleşmesi öncesinde kim elendi sorusunun yanıtını verecek dokunulmazlık oyunu Semih Öztürk krizi ile başladı tarihi bir farkla bitti. Ünlüler eleme için ada konseyine bu şok sonuçla gitti. Survivor'da geçen hafta gönüllüler 2 kişiyi eleme adayı olarak belirlemişti. Peki bu hafta elenecek isimler kimler oldu? Survivor gönüllüler ve ünlüler takımının SMS sonuçları ve yarışmacıların oy sıralaması nasıl?

Survivor'da adaların birleşmesi öncesinde son dokunulmazlık oyunu 24 Nisan 2016 pazar gecesi oynandı. Gönüllüler takımının müthiş dönüşüne, ünlüler takımının çöküşü eklenince Survivor'daki tarihi fark ortaya çıktı. Durumu 'Bu ne ya... 10'a 1 fark mı olur' diyerek Ezgi özetledi.

SURVİVOR'DAN SON ELENEN KİM OLDU? YENİ HABER - TIKLAYIN

Survivor adasında birleşme öncesi son isim elenecek. Peki bu kim olacak? Gönüllüler takımı geçen hafta Gizem Kerimoğlu ve Serkay Tütüncü adını çıkarmıştı. Bu hafta dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı ise konseyde Tuğba Özay adını yazmıştı. Bireysel dokunulmazlığı ise Avatar Atakan kazandı. Atakan'ın kararıyla dördüncü eleme adayı da Semih Öztürk oldu. Ezgi Avcı elenmesin derdine düşen Atakan bunun için strateji geliştirdi.

SURVİVOR 24 NİSAN 2016 DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor 2016'dan son elenen ismi belirleyecek dokunulmazlık oyununda Semih Öztürk krizi yaşandı. Gönüllüler takımında dokunulmazlık oyunlarına çıkmayan Semih Öztürk bu huyunu ünlüler adasında da devam ettirdi. semih ozturk survivor dokunulmazlik kim elendi Sakat olduğunu öne süren Semih Öztürk dokunulmazlıkta oynamayacağını ilan etti. Ada doktoru oynayabilir raporu verdiği için Atakan ve Yunus başta olmak üzere ünlüler takımından Semih'e yoğun bir tepki dalgası yükseldi. Semih Öztürk gönüllüler adasının ardından 1 hafta içinde ünlüler adasında da istenmeyen adam olmayı başardı.

YOK BÖYLESİ SURVİVOR'DA GÖNÜLLÜLERDEN TARİHİ FARK!

Semih Öztürk krizi ile dokunulmazlık oyununa çıkan ünlüler takımı Survivor tarihine geçen bir fark yedi. Gönüllüler takımı haftalardır aç olmalarına rağmen müthiş bir dönüş yaptılar ve Acun Ilıcalı'yı bile mest eden bir performans ortaya koydular. Bunun sonucunda gönüllüler takımı ünlülere tarihi bir fark attı. Nagihan Karadere'ye bile oyun vermeyen gönüllüler takımı dokunulmazlığı 10'a 1 ile alarak ünlüler takımını eleme için ada konseyine yolladılar.

SURVİVOR 26 NİSAN 2016 ELEMESİ

Survivor'dan son elenen 26 Nisan 2016 akşamı belli olacak. Bu kez eleme farklı yapılacak. Önceden isimler belirlenmeden eleme yapılıyordu. Bu kez adaylar belli olduktan sonra eleme yapılıyor. 2'si gönüllüler 2'si ünlüler takımından 4 elenme adayı var. Survivor SMS oy sıralaması sonuçlarına göre en altta yer alan isim elenecek.

SURVİVOR ADALARI NE ZAMAN BİRLEŞECEK?

SURVİVOR ÜNLÜLER - GÖNÜLLÜLER OY SIRALAMASI SMS SONUÇLARI

Survivor'da adaların birleşmesi öncesinde yapılacak son elemede giden ismi SMS oy sıralaması belirleyecek. Peki ünlüler ve gönüllüler takımının SMS oy sıralamaları nasıl? Bugüne kadar en çok elemeye ünlüler takımı çıktı. Gönüllüler takımı ise iki kez SMS oylaması yaşadı. İşte Survivor ünlüler ve gönüllüler oy sıralaması SMS sonuçları;

Survivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları

1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer

Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 SMS sonuçları

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

survivor unluler oy siralamasi sms sonuclari tam listesi

SURVİVOR AVATAR ATAKAN SEMİH ÖZTÜRK'E KAFAYI TAKTI

Survivor adasına Zafer'i diskalifiye ettirerek geçiş yapan Semih Öztürk bir hafta da onlarla da arasını bozmayı başardı. İlk günlerde herkese mavi boncuk dağıtan Semih Öztürk, dokunulmazlık oyunu öncesi 'oynamayacağım' demeye başlayınca Atakan'ın hedefi oldu. Kendi istatistiğini düşünen Semih Öztürk sakat olduğu bahanesini kullanarak oyunlardan kaçtı. Bu durum Atakan ile birlikte Nagihan'ı da çok kızdırdı. Semih Öztürk ünlüler adasında bir hafta içinde gerçek yüzünü gösterip istenmeyen adam olmayı başardı.