BIST 9.554
DOLAR 32,53
EURO 34,85
ALTIN 2.488,62
HABER /  GÜNCEL

Survivor gönüllüler oy sıralaması - 2016 SMS sonuçları

Survivor gönüllüler oy sıralaması SMS sonuçları nasıl? Survivor 2016 adasında kim elendi sorusunun yanıtı adaların birleşmesi öncesinde salı günü ortaya çıkacak.

Abone ol

Survivor adasında eleme değişirken SMS oylaması artık adaylar belirlendikten sonra yapılacak. Yeni eleme sistemi adaların birleşmesi öncesinde yapıcak son elemede gerçekleşecek. 27 Nisan 2016 salı günü yapılacak Survivor elemesinde SMS oy sıralaması giden ismi belirleme açısından kritik önemde olacak.

Survivor gönüllüler takımı geçen hafta dokunulmazlığı kaybetmiş ve elenecek isimler Serkay Tütüncü ve Gizem Kerimoğlu olmuştu. Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı kaybeden takım da iki ismi elemeye çıkaracak. Salı günü Survivor'da 4 aday için SMS oylaması yapılacak ve sıralamada en altta yer alan isim elenecek.

SURVİVOR'DA YOK BÖYLESİ! DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI KİM ELENECEK - YENİ HABER

Survivor'da adaların birleşmesine 1 hafta kala gerçekleşecek olan eleme kritik önemde.

Birleşme öncesi kimse adaya veda etmek istemiyor.

Bu noktada herşeyi Survivor SMS oylaması sonuçları ve oy sıralaması belirleyecek.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER OY SIRALAMASI 2016 SMS SONUÇLARI

Survivor gönüllüre oy sıralamasında SMS birincisi olan ismin kim olacağı büyük merak konusu.

Zira Semih Öztürk gönüllüler takımında yapılan iki SMS oylamasında birinci çıkmıştı. Onun ünlüler takımına geçmesinin ardından gönüllüler SMS sıralaması merak ediliyor.

survivor gonulluler oy siralamasi sms sonuclari 2016Gönüllüler takımında daha önce Serkay Tütüncü ve Damla Can SMS ikincisi çıkmıştı. İşte gönüllüler takımının daha önceki SMS oylaması oy sıralaması sonuçları;

Survivor gönüllüler oy sıralaması 30 Mart 2016 SMS sonuçları

1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer

Survivor gönüllüler oy sıralaması 2 Mart 2016 SMS sonuçları

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

SURVİVOR'DA YENİ ELEME ŞEKLİ NASIL OLACAK KİM ELENECEK?

Survivor adasında geçen hafta dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı ada konseyinde Gizem Kerimoğlu adını çıkarmıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan İbrahim de Serkay ismini vermişti. Bu isimler 26 Nisan salı günü yapılacak elemenin ilk adayları. Pazar günü yeni dokunulmazlık oyunu oynanacak.

Ünlüler ya da gönüllüler takımından hangisi kaybederse 2 eleme adayı daha çıkacak. Bu iki aday ile Serkay ve Gizem eleme oylamasına çıkacak. Bu kez elemede değişti. Önceden adaylar belli olmadan SMS oylaması yapılıyordu. Artık adaylar belli olduktan sonra oy verilecek.

SURVİVOR ADALARI NE ZAMAN BİRLEŞECEK?

Survivor adaları birleşme partisi 1 Mayıs'ta olacak. Salı günü Survivor adasında son eleme yapılacak ve kalan isimlerle gönüllüler ve ünlüler adaları birleşmiş olacak. Şanslı 12 kişinin belirlenmesi açısından Survivor'ın 26 Nisan elemesi çok önemli.