BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Survivor TV8 yan ekran indir SMS oyu nasıl kullanılır?

Survivor 2016 Kıbrıs finali için TV8 yan ekrandan SMS oylaması başladı. Acun Ilıcalı son SMS oy sıralaması ile sonuçların ortaya çıkacağını duyurdu.

Abone ol

Survivor 2016 Kıbrıs finali için toplu SMS oylaması başladı. Survivor oylaması ile SMS oy sıralaması oluşturulacak. Bundan sonra 29 Haziran'daki Kıbrıs finaline kadar SMS oylaması yapılmayacak.

Destekledikleri adaylar için oy vermek isteyenlerin önünde 48 saat var. Cuma günü SMS oylaması kapatılacak ve finale kadar bir daha SMS oylaması yapılmayacak.

Bundan sonra elenecek isimler yapılan bu son SMS oylaması ile belirlenecek. Dokunulmazlığı kaybedip eleme adayı olan isimler için yapılan bu SMS sıralaması sonuçlarına bakılacak. Sonda olan isim elenecek. 

SURVİVOR KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN KAÇ KİŞİ GİDECEK?

Survivor 2016 Kıbrıs finali 29 Haziran 2016 tarihinde yapılacak. Kıbrıs finaline 4 yarışmacı katılacak. Kıbrıs'a gitmeyi sürpriz bir şekilde önce Nagihan Karadere'yi ardından Avatar Atakan'ı yenen Damla Can garantiledi. Kıbrıs finalinin diğer 3 koltuğuna oturacak isim de yapılan bu büyük SMS oylama ile ortaya çıkmış olacak.

SURVİVOR SMS OYLAMASI NASIL OY VERİLİR?

Survivor'da desteklediğiniz aday için oy kullanmak için TV8 Yan Ekran uygulamasını indirip kurmanız gerekiyor. Android ve iphone ile birlikte masa üstü bilgiyarlar için de TV8 yan ekran uygulaması var ve bu uygulama haftalık bir ücrete tabi...

Peki TV8 yan ekran uygulaması nasıl ve nereden indirilir? Survivor oy kullanma işlemi için TV8 yan ekran şart mı?

SURVİVOR TV8 YAN EKRAN UYGULAMASI İNDİR

TV8 yan ekran uygulaması haftalık olarak ücretlendiriliyor. Uygulamayı indirip abone olduğunuz taktirde her hafta 2.99 lira ödeyeceksiniz. Bunun için adım adım yapmanız gerekenler şunlar;

Buradaki bağlantıya tıklayarak
İndirme işleminin ardından yan ekran uygulamasını açın! TV8 yan ekran uygulamasında Survivor SMS sonuçlarını görebilmek için ABONE OL kısmına tıklamanız gerekiyor.  TV8 yan ekran uygulamasına aboneliğiniz Apple store şifreniz ile birlikte gerçekleşmiş oluyor.

TV8 yan ekran uygulamasında ücret haftalık tahsil ediliyor. Yan ekran uygulamasını iptal etmezseniz her hafta otomatik olarak üyeliğiniz yenileniyor.  TV8 yan ekran uygulaması aboneliğinin iptali ayarlar kısmında otomatik seçeneğinin kaldırılmasıyla oluyor.

TV8 YAN EKRAN SURVİVOR OY VERME

-TV8 Yan Ekran uygulaması ile Survivor Türkiye'de oy kullanmak için yan ekranı iphone ya da android cep telefonunuza indiriyorsunuz.
-TV8 Yan ekran uygulaması ile oy vermek için Facebook ya da Twitter hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor.
-Oylama esnasında Tv8 Yan Ekran'ı açık tutun.
-Survivor programındaki yönlendirmeleri takip ederek oy kullanın