BIST 9.916
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.445,13
HABER /  MEDYA

Survivor Turabi diskalifiye oldu ama işte o anlar

Turabi diskalifiye oldu mu? sorunun yanıtı bu haftaki Survivor'da yanıt buldu. Turabi diskalifiye oldu ancak Survivor'dan değil yalnızca ödül oyunundan

Abone ol

Tubari Çamkıran ile Doğukan Manço arasındaki tartışma sonrası bu haftaki ödül oyunundan diskalifiye oldu.

Tubari Survivor'da yarışmaya devam edecek. Survivor Turabi Doğukan'ı dövmeye kalkınca Turabi diskalifiye olacak tartışmalarının fitili ateşlenmişti.

Daha önce Acun Ilıcalı tarafından 3 kez ihtar edilen Turabi Çamkıran 'ın bu hareket yüzünden Survivor 2015 'tan diskalifiye olacağı ileri sürüldü. Ancak bu akşam yayınlanan en son Survivor'da merak edilen soru yanıt buldu.

TURABİ DİSKALİFİYE OLDU AMA...

Turabi agrasif tavırları nedeniye Survivor bu haftaki ödül oyununda diskalifiye oldu. Ödül oyununda büyük bir gerginlik yaşandı. Oyunu kazanan Doğukan'ın hareketine çok sinirlenen Turabi, rakibinin üzerine yürüdü! Turabi bu hareketinin ardından ödül oyunundan diskalifiye edildi.


SURVİVOR SON BÖLÜM NELER YAŞANIYOR?

Survivor bu akşamki son bölümde yaşananları dakika dakika gelişmelerle haberimizden takip edebilirsiniz.

DİSKALİFİYE OLAN TURABİ'DEN BERNA'YA YANIT

Turabi, konseyde kendisi hakkında çok sert sözler sarf eden Begüm'e yanıt verdi.



HASAN'IN BALTASI BOZOK'U ÇILDIRTTI

Hasan'ın adada yaptığı her işte baltayı kullanması diğer yarışmacıları çileden çıkarmaya devam ediyor. Daha önce Turabi'yle bu konuda bir tartışma yaşayan Hasan, bu kez Bozok ile hararetli bir tartışma içine girdi.


Alp Kırşan, oyun öncesi ödülü açıkladı, adada çığlıklar çınladı. Survivor bu hafta ödül oyununda büyük ödül hamburger mönüydü. Ünlüler ve Gönüllüler hamburgerleri görünce çılgına döndü. Ödül oyunu sonrası hamburgerlerin sahibi Survivor Ünlüler oldu.



Turabi Çamkıran 'ın kazandığı oyunlar sonrası yaptığı 'aduket' hareketini diline dolayan Doğukan Manço, kazandığı ödül oyunu sonrasında aynı harketi Turabi'ye yapınca ortalık karıştı.  Doğukan'ın bu hareketine sinirlenen Turabi Çamkıran rakibine önce top fırlatıyor, sonrada sinirli bir şekilde Doğukan'ın üzerine yürüdü.

turabi diskalifiye oldu mu survivor son bölüm.jpg

TURABİ ÇAMKIRAN DİSKALİFİYE OLDU OLAY İDDİA

Turabi Çamkıran 'ın bu hareketinin yer aldığı 27 Mart Survivor tanıtımı sosyal medyayı karıştırdı. Survivor 2015 gönüllüler takımında yer alan Turabi 'nin bu hareket yüzünden diskalifiye olduğu söylenmişti. İşin aslı Survivor son bölümde ortaya çıktı.

turabi doğukan survivor son bölüm turabi diskalifiye.jpg

Survivor All Star yarışması kadrosuna alınmayan, sosyal medyada 3T olarak bilinen Taner Tolga Tarlacı’ya ait olduğu ileri sürülen bir hesaptan bugün ilginç bir iddia ortaya attı. Survivor’un eski yarışmalarından birine katılan ve halkın beğenisini kazanan Taner Tolga Tarlacı, Survivor All Star kadrosuna alınmamış, bu büyük tepki çekmişti. Turabi’nin alınıp 3T’nin alınmaması, Turabi’nin Taner Tolga Tarlacı yerine alındığı iddia edilmişti. Bugün 3T’den ortalığı karıştıran bir iddia geldi. Taner Tolga Tarlacı’nın paylaştığı iletiye göre, Turabi Çamkıran elendi, yerine ise kendisi çağırılıyor..

İŞTE TANER'İN O TWEETİ

taner.20150327101056.jpg

TURABİ ÇAMKIRAN VUKUATLARI

Survivor 2014 'in uslanmaz yarışmacısı Turabi Çamkıran 'ın bu adadaki ilk kavgası bu değil. Daha öncede rakipleri ile girdiği birçok tartışmada Acun Ilıcalı tarafından uyarı alan Turabi'nin Survivor All Star 'daki akibeti merak konusu. Tüm bu soruların cevabı cumartesi günü Survivor'un yeni bölümünde cevaplarını bulacak.

TURABİ SURVİVOR 2015 'TE BİR KEZ DİSKALİFİYE OLDU

Survivor 2015 All Star'da geliyorum diyen kavga geldi Turabi ile Hakan Hatipoğlu kapıştı. Hakan'ı sürekli tahrik eden ve bu konuda uyarı alan Turabi kavga sonrasında diskalifiye oldu. 

Survivor'ın dün akşam yayınlanan son bölümünde ödül oyunu vardı. Bu ödül oyunu sırasında Turabi Hakan'ı itince ortalık karıştı. Turabi "gelme yanımıza' diyerek sözlü kavgayı büyüttü. Turabi'nin hareketinin ardından tartışmaya Bozok ve Hilmi Cem de dahil oldu. Tartışmaya son noktayı koyan Acun Ilıcalı oldu ve Turabi oyundan diskalifiye edildi.