BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.434,60
HABER /  GÜNCEL

Survivor SMS sonuçları sıralaması ilk kez yayınlanmadı neden?

Survivor 2016'dan son elenen Tuğba Özay olurken SMS sonuçları oy sıralaması yayınlanmadı. Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde SMS sonuçları hakkında yaptığı açıklama da kafaları karıştırdı.

Abone ol

Survivor adasının en kritik ve en önemli elemesi dün akşam yapıldı ve Tuğba Özay elendi. Survivor'da adaların birleşmesi öncesinde yapılan son SMS oylamasının sonuçları ise yayınlanmadı. İlk kez böyle bir durum yaşanırken gerekçenin açıklanmaması da kuşku yarattı.

Survivor adasındaki elemelerin SMS oylama sonuçları noter tastikli olarak yapılıyor ve yayında açıklanıyordu. SMS sıralaması tam liste halinde önceleri acunn.com sitesinden veriliyordu. Son 3 haftadır SMS sıralama sonuçları TV8 yan ekrandan yayınlanıyordu.

SURVİVOR SMS SONUÇLARINA NE OLDU?

Survivor adasındaki elemelerde ilk kez dün akşam SMS oylaması sonuçları ve yarışmacıların sıralaması yayınlanmadı. Gerekçe göstermeden ve duruma bir açıklama getirilmeden SMS sonuçlarının verilmemesi 'neden' sorusunu gündeme getirdi. Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde yaptığı SMS açıklaması da kafaları daha da karıştırdı.

Acun Ilıcalı açıklamasında SMS sıralaması sonuçlarının noter onaylı olduğunu söyleyerek şu bilgileri verdi;

-"Survivor oylama sisteminde SMS'in sebebi manüplasyonu önlemek. Elektronikteki başarılı arkadaşların (hackerların) o yeteneklerini göstermemeleri için 3 operatöre kendimizi emanet ettik. Üzerine de noterimiz onaylayıp sonuçları bize gönderiyor. Yani hiçbir şekilde en ufak manüplasyon olma şansı yok."

TUĞBA ÖZAY'IN OYU GİZEM'DEN AZ MIYDI?

Acun Ilıcalı'nın yaptığı bu açıklama da SMS sıralaması sonuçlarının neden yayınlanmadığını izah etmiyor. Survivor'dan son elenen geçen haftanın SMS birincisi Tuğba Özay olunca da SMS sıralaması daha bir önem kazandı.

Survivor SMS oylama sonuçlarına göre bugüne kadar Gizem Kerimoğlu'nun hiç birinciliği bulunmuyor. Buna karşılık Tuğba Özay ünlüler takımında güçlü isimler arasından sıyrılıp SMS birincisi olmuştu.

Survivor takipçileri Gizem Kerimoğlu nasıl oldu da Tuğba'dan yüksek oy aldı diye soruyor? Bu noktada Acun Medya'nın SMS sıralamasını neden yayınlamadığına dair tatmin edici bir açıklama yapması bekleniyor.