BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.419,21
HABER /  MAGAZİN

Survivor şampiyonu ne kadar kazandı işte 2017 birincisi

Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken oldu. Peki kimdir Ogeday Girişken, Acun Ilıcalı Survivor birincisine ne kadar para ödülü verdi. İşte Survivor sampiyonu ve aldığı büyük para ödülünün miktarı.

Abone ol

Survivor 2017 birincisi kim oldu, şampiyonluğu kim kazandı soruları dün gece yanıt buldu. Adem Kılıççı ile Ogeday Girişken arasındaki yarışta büyük para ödülünü kazanan Ogeday oldu. Survivor şampiyonu SMS oylaması sonuçları ile belirlendi. Peki bu sene Acun Ilıcalı Survivor şampiyonuna ne kadar para ödülü verdi?

Survivor'da bu yıl sürpriz üstüne sürpriz yapan Acun Ilıcalı çok büyük ödüller dağıttı. 'Anneniz ne demiştir' oyununda 450 bin liralık Porche marka araba bile verdi. Arabayı kazanan da Berna Keklikler oldu. 17. haftada ünlüler takımından Sema, Serhat, İlhan, Adem, Sabriye ve Furkan ise Kia Sportage marka araba kazandılar.

Peki şampiyonluğun büyük ödülü ne kadar derseniz? Acun Ilıcalı Survivor şampiyonuna bu yıl 500 bin lira para verdi. Geçen yılın büyük para ödülü de aynı rakamdı.

Survivor şampiyonunu belirleyen SMS oylamasının sonuçlarını Acun Ilıcalı gece yarısından sonra açıkladı. Survivor şampiyonu favori olarak görülen Adem değil, Ogeday oldu. Ogeday girişkin Survivor 2017'deki müthiş performansı ile de hak eden taraftı.

Survivor birincisi Ogeday'ın sevgilisi kimdir? İşte o kız

Acun Ilıcalı'dan Survivor canlı yayında O Ses gafı!