BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Survivor Merve Oflaz itirafı 3 isimden korkuyorum

Survivor All Star kadrosunda yer alan Merve Oflaz, yarışmaya sayılı günler kala 3 isimden korktuğunu itiraf etti. Pascal Naumai,Turabi ve Nihat Doğan Survivor'da sinirleri gerecek. Merve Oflaz gece arkadaşlarına parti verdi.

Abone ol

22 Şubat'ta başlayacak 2015 Survivor All-Star yarışması için Dominik Cumhuriyeti'ne gidecek olan Merve Oflaz, önceki gece arkadaşları için veda partisi verdi.

Beyoğlu Zarifi'deki parti sonrası soruları yanıtlayan Oflaz, "Yarışmanın dördüncü sezonunda şampiyon ben oldum. Fakat şimdi işimiz daha zor. Bu sefer benim gibi deneyimli isimler var.

Korkmuyorum desem yalan söylemiş olurum. Adada tabii ki kavgalar yaşanacak. Ben elimden geldiği kadar bu kavgaların dışında durmaya çalışacağım.

Biliyorsunuz Pascal Nouma ile Nihat Doğan'ın arasında husumet var.

Turabi de çok sinirli. Özellikle üçünden uzak duracağım" dedi.

survivor-duygu-konustu-duygu-cetinkaya-survivor-1372279.jpg

SURVİVOR MERVE OFLAZ KİMDİR? 

Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanan Merve Oflaz, Show TV'de yayınlanan Muhteşem yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü oynamıştır.Ayrıca Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır. 2012'de ise cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır.2 sene boyunca Molped Reklam kampanyasının yüzü olmuştur. 2011'de Mart'tan itibaren Haziran sonuna kadar Turkmax'te hafta içi her gün yayınlanan "Survivor İnce Hesaplar" adlı programda yorumcu olmuştur. 2014 yılı itibari ile Not Defteri adlı gençlik dizisinde İclal Hoca karakterini canlandırmaktadır. Star TV de Güzel Köylü isimli diziye Oya karakteriyle konuk olmuştur.