BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Survivor kim elenir All Star'da kim yazıldı?

Survivor 'da kim elendi sorusunun yanıtı için All Star ada konseyi toplandı. Survivor'da elenmek üzere Ünlüler takımından yazılan isim Fulya Keskin oldu. Kim elendi cevabı 10 Mart'ta verilecek.

Abone ol

Survivor'da geçen hafta Duygu Çetinkaya elendi peki bu hafta All Star 'da veda eden isim kim olacak? Survivor All Star'da kim elendi sorusunun yanıtı için ada konseyi toplandı. Dokunulmazlık oyununu kaybettikleri için bu kez elenecek isim Survivor ünlüler takımından olacak. Ada konseyinde yazılan isim belli oldu kim elendi sorusunun yanıtı 10 Mart 2015 salı günü belli olacak.

Survivor All Star ünlüler takımının ada konseyinde elenecek isim oylaması nefesleri kesti. Son ana kadar Ahmet Dursun ve Fulya Keskin adı öne çıktı. Survivor'da Acun Ilıcalı'nın açıkladığı son oyla All Star'a veda etme ihtimali olan ilk isim ortaya çıktı. Survivor Ünlüler takımı elenmesi için Fulya Keskin de karar kıldı. Oylama sonucu 5 Ahmet Dursun , 6 oy ise Fulya Keskin olarak çıktı. Adı elenmek üzere yazılan Fulya Keskin ' Survivor'a iyi başlamadığımı biliyorum. Daha az oynadım fazla oynasam daha farklı olurdu' dedi.

SURVİVOR BU HAFTA KİM ELENİR?

Acun Ilıcalı ise Ünlüler takımının 'dokunulmazlık' oyunundaki performansı karşısında hala şaşkındı. Acun Ilıcalı, 'Nasıl böyle oldu. Sahadan silinen bir ünlüler takımı... Gönüllüler ezdi geçti' diyerek şaşkınlığını ortaya koydu.

SURVİVOR KİM ELENDİ SORUSUNUN YANITI NE ZAMAN?
Survivor 'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 10 Mart 2015 salı günü belli olacak. Survivor SMS oylamasında birinci olan kişinin adını vereceği yarışmacı ile ada konseyinde adı yazılan Fulya Keskin karşı karşıya gelecek.
survivor-all-starda-kim-elendi-sorusunun-yaniti-ne-zaman-.jpgFulya Kesin ile ismi söylenecek diğer yarışmacı arasında SMS oylaması sonucuna bakılacak ve en düşük oyu alan kişi Survivor All Star'dan elenecek.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİMİN?
Survivor All Star'da Ünlüler takımında dokunulmazlığı Hakan kazandı. Hakan SMS birincisi tarafından da elenmek üzere söylenemeyecek. Survivor'da yarın akşam SMS birincisinin kim olacağı ve kimi seçeceği büyük merak konusu. Birinci olacak kişi Survivor All Star 'da elenen ikinci ismi belirleyecek.
GÖNÜLLÜLER ÜNLÜLERE FARK ATTI
Survivor'da ünlüler takımını ada konseyinde eleme potasına sokan dokunulmazlık oyunu şok bir skorla bitti. Ünlüler takımı ilk kez bu kadar ağır ve farklı bir yenilgi aldı. Dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı 8-1'le kazandı. Ünlüler takımından sayı alan tek ismin elenmek üzere adı yazılan Fulya Keskin olması ise hayli ironik oldu.


SURVİVOR ALL STAR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor adasından ilk elenen isim geçen hafta gönüllüler takımından Duygu Çetinkaya olmuştu. Duygu Çetinkaya'yı elemek için Turabi ve Hilmi Cem beklenmedik bir taktiğe başvurmuşlardı. Bunun sonucunda da elenmesi çok zor denilen Duygu Çetinkaya kendini All Star kadrosunun dışında bulmuştu.