BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,58
ALTIN 2.386,01
HABER /  MEDYA

Survivor Kıbrıs finalini kim kazandı? Turabi korkuttu

Survivor All Star Kıbrıs finalini Turabi kazandı. Sembol final oyunu görüntüleri Acun Medya tarafından yayınlandı.

Abone ol

Survivor All Star Kıbrıs finaline gitmek için sembol oyunu finalinde yarışmacılar arasında kıran kırana bir savaş yaşandı. Oyunu Turabi kazandı.

Sembol ödüllerini en çok kazanan yarışmacıların mücadelesinde erkeklerden Turabi kızlardan Serenay sembol oyunun finalini oynamaya hak kazandı.

Direğe tutunma yarışmasında inanılmaz görüntüler vardı. 30. dakikadan sonra tek kol ve tek ayak ile direğe tutunmaya geçildi.

Güçleri azalan yarışmacılar zor anlar yaşadı. Mücadeleyi daha fazla devam edemeyen Serenay, 32. dakika 23. saniyede pes etti.

turabi.20150605082122.jpg

TURABİ'Yİ DİREKTEN ZOR İNDİRDİLER

Serenay oyunu kaybetmenin üzüntüsüyle gözyaşlarına boğuldu, bacakları kilitlenen Turabi'yi direkten indirmek kolay olmadı.

Uzun süre direğe sarılmanın etkisiyle bacakları kilitlenen Turabi, doktorun ve diğer arkadaşlarının yardımıyla güçlükle indirilebildi. Ayaklarını hissetmeyen iki yarışmacı acı içinde kıvranırken Turabi'nin inlemeleri adada yankılandı.

Hilmicem'in bacaklarına yaptığı masajla kendine gelen  Turabi, sembol oyununu kazanarak Temmuz ayında yapılacak Survivor all Star Kıbrıs finallerine gitmeyi garantiledi.

seranay.jpg