BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  MEDYA

Survivor All Star 2015 şampiyonu birincisi kim?

Survivor All Star 2015 şampiyonu bu gece TV8 canlı yayınında SMS oylaması ile belli oldu. Survivor birincisi kim kazandı ödülü Merve mi Turabi mi aldı?

Abone ol

Survivor All Star 2015 şampiyonunu belirleye TV8 canlı yayınında kim büyük ödülü kim kazandı belli oluyor. Survivor birincisinin alacağı büyük para ödülü 500 bin lira. Survivor SMS oylaması sonucunda şampiyon olacak isim 500 bin lirayı kazanacak.

SURVİVOR ŞAMPİYONU KİM KAZANDI SMS OYLAMASI BİTTİ - TIKLAYIN
Survivor All Star Kıbrıs finali bu akşam saat 20.00'dan itibaren Türkiye'yi ekran başına kilitleyecek. Survivor All Star 2015 yılı şampiyonunun belirleneceği büyük yarışta sonucu canlı yayında yapılacak olan SMS oylaması sonuçları belirleyecek.

SURVİVOR PARA ÖDÜLÜ NE KADAR?
Son 10 yılın şampiyonu Survivor All Star birincisi olduğu taktirde büyük para ödülünü de kazanan isim olacak. Survivor All Star para ödülü tam 500 bin lira.

SURVİVOR ALL STAR ŞAMPİYONU TURABİ OLUR MU?
survivor-all-star-şampiyonu-kim-kazandi-turabi-mi.jpg
Survivor All Star 'ı kim kazandı sorusunun yanıtı için geri sayım başlarken gelin oyuncuların performanslarına ve SMS oylamasındaki sıralamalarına bakalım. Turabi Çamkıran tartışmasız Survivor 'da performansı en yüksek ve şampiyonluğun en favori ismi. Bugüne kadar yapılan Survivor SMS oylamalarında ise sıralamadaki yeri istikrarlı bir seyir izledi.

TURABİ'NİN IŞİD KAFA KESME TAKLİTİ
Turabi Çamkıran gönüllüler SMS sıralamasında ikinciliğin değişmez ismiydi. All Star ilk başladığında birinciliği hep o alıyordu ancak adadaki agresif tavırları sebebiyle bu yerini Hasan'a kaptırdı. Turabi'yi zirveden eden ise bir oyun sonrasında rakibine yaptığı IŞİD kafa kesme hareketi oldu.



SURVİVOR TURABİ HAKKINDA ADADA ÇIKAN AŞK İDDİASI
Survivor All Star adasında Turabi bir çok olayla medyanın gündemine geldi. Bunlardan biri de Seda ile olan yakınlaşması oldu. Turabi 'nin Seda'ya olan yakın ilgisi 'aşk mı başlıyor' dedikodularının çıkmasına sebep olmuştu.


SURVİVOR ALL STAR ŞAMPİYONU MERVE AYDIN OLUR MU?
Turabi Çamkıran 'ın Survivor All Star şampiyonluğundaki rakibi Merve Aydın. Survivor adasındaki kadınlar arasında en güçlü ve performansı en yüksek isim Merve Aydın 'dı.
survivor-all-star-2015-şampiyonu-merve-aydin-olur-mu.jpg
Survivor All Star 'da Hilmicem ve Begüm ile salı günü SMS oylamasına çıkan ve finalist olan Merve Aydın, gücünü de test etmiş oldu. Özellikle Hilmicem'i o SMS oylamasında elemiş olması Merve Aydın 'ın Survivor All Star şampiyonluğunda hayli büyük bir şansı olduğunu gösterdi.