BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,54
ALTIN 2.377,22
HABER /  MEDYA

Survivor Ahmet Dursun 2.Sayfa'da olay sözler

Survivor 2015 Ahmet Dursun TV8'de 2.Sayfa programına konuk oldu. Ahmet Dursun Merve Aydın iile hakkında çıkan aşk haberlerine ateş püskürdü. Merve Oflaz için 'Fareye benziyor' dedi.

Abone ol

Ahmet Dursun, 2.Sayfa programına konuk oldu. Ahmet Dursun  Merve Aydın ile aşk söylentilerine açıklık getirdi.

Survivor All Star yarışmacısı Ahmet Dursun mide rahatsızlığı yüzünden yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Ahmet Dursun ayağının tozuyla 2.sayfa programına konuk oldu ve adada ki yaşam ve özel hayatı hakkında çok özel açıklamalar yaptı. Merve Aydın'ın kendisini gözyaşları içinde adadan göndermesi ve ardından basında çıkan aşk dedikoduları sorulduğunda Ahmet Dursun ' Ben Türk insanını anlamıyorum, insanlar nasıl haber çıkarabilirim peşindeler, yalan yalnış haberler yapıyorlar.' dedi.

ekran-resmi-2015-03-27-15.03.44.pngKARAKTERİ BOZUK İNSANLAR

Bunlar benim beklediğim şeyler, gerçekten iyi ve dürüst olan insanı severim, karşındaki insan karakteri bozuk ve sahte bir insansa , adada bir hafta daha fazla kalma çabasında ise direk tepkimi gösteriyorum. Hakan ve Merve Oflaz zaten gelmeden planlar programlar yapmışlar. Zaten dışarıda da arkadaşlığı da varmış. Merve Oflaz çok iyi oynuyor ama önce beni aralarına çekmeye çalıştı ben temkinli davranıyordum. Daha sonra oyunları ortaya çıktı. Benim ekibim zaten belliydi. Merve, Anıl Pascal ile zaman geçiriyorum. Ama bu kutuplaşma ya da grup demek değil ben sevdiğim insanlarla vakit geçirmek isterim.

ALLAH GİZEM'E SABIR VERSİN

Ahmet Dursun, kendisi elenirken Hakan Hatipoğlu ve Merve Oflaz'ın sevinmesi ve yarışmacıların fanlarının konsey gecelerinde sosyal medyayı coşturması sorulduğunda Ahmet Dursun 'Hakan için çok bir şey diyemem ama biz bir ara kendi aramızda şöyle bir konuşma yaptık, merak ettim ben Gizem'i sordum acaba eşi nasıl birisi diye böyle bir insanla evli olan birisi nasıl bir karaktere sahip olabilir dedim onlar da tam olarak bilmiyoruz ama iyi kızdır falan dediler bende onun üstüne Allah Gizem'e sabır versin o zaman  dedim.'

BENİM GÖRÜŞTÜĞÜM İNSANLAR BELLİ

Yarışmadan önce de benim görüştüğüm insanlar belliydi yarışmadan sonra da bellidir. Orada isimler var mesela orda bir Merve Aydın var. Anıl Tetik, Pascal Nauma, Merve ve Anıl Tetik ile görüşmeye devam edeceğim.

ekran-resmi-2015-03-27-15.13.39.png