BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

'Survivor 2017'de favoriniz kim? İşte önde giden isim...

Survivor 2017'de heyecan devam ediyor. Yarışmacılar finale kalmak için mücadele ederken izleyici de favori adayını destekliyor. Sabah Gazetesi Yazarı Yüksel Aytuğ köşe yazısında Survivor 2017 için önde olan adayı yazdı. İşte o yazı...

Abone ol

TV8'de ekrana gelen Survivor 2017 ilgi ile takip ediliyor. Sabah Gazetesi Yazarı Yüksel Aytuğ, bugünkü köşe yazısında Survivor finalisti ile ilgili yapılan anketi ele aldı. 

Aytuğ yazısında, "Türkiye'nin en fazla oy kullanılan sosyal anket platformu olarak anılan www.politio. com, 'Survivor 2017'de favoriniz kim?' diye sormuş. Katılımcıların yüzde 50'si milli boksör Adem Kılıççı'yı favori olarak göstermiş" dedi. 

ANKETLERDE ADEM ÖNDE

Yapılan ankete göre ünlüler takımından Adem'in önde gittiğini söyleyen Yüksel Aytuğ, "Adem, toplam 76 bin 397 oyun kullanıldığı ankette, oyların yarısını almış. Bu arada Ünlüler takımının yarışmacıları yüzde 70'lik oy potansiyelleri ile öne çıkmışlar.Ünlüler takımından Adem, sıralamada birinciliği elde ederken, Ogeday ise yüzde 33'lük oyla Gönüllüler takımının en fazla oy alan ismi olmuş. Kadın yarışmacılar arasında ise birinciliğe en yakın aday olarak Ünlüler takımından Sema Apak (Yüzde 59) gösterilmiş" diyor.

İşte yazının devamı: 

Senelerdir yazar dururum; seyirci, 'Survivor'da son haftalara kadar eğlenir ve performansa ya da karaktere bakmadan kendini en çok eğlendiren yarışmacıyı kollar.

Ne zamanki durum ciddileşir, o vakit gerçek oylar ortaya çıkar. Sanal âlemdeki bu anket de bana göre eğlenceden arındırılmış gerçek oyları ifade ediyor.

OGEDAY VE SEMA'NIN ÖZELLİĞİ NE?

Peki öne çıkan isimlerden Adem, Ogeday ve Sema'nın seyirciyi cezbeden ortak özellikleri ne? Bir kere, yarışmanın ilk günü nasıllarsa, şimdi de öyle görünüyorlar, aynı duruşu sergiliyorlar.
Eğilip büküldükleri, rüzgara göre yön değiştirdikleri yok.
Kulis işlerine de fazla prim vermiyorlar.
Performansları ise ortanın da üzerinde.
Kavga dövüşe girmeye niyetleri yok. Ama kendilerini de ezdirmiyorlar.
Yani... Her üçü de 'gerçek' Survivor savaşçısı. Seyirci de bunu ayırt ediyor.

SABRİYE'YE SAHİP ÇIKMASI...

Adem'i onlardan bir adım ileriye götüren ise hareketleri her ne kadar tasvip edilmese de genç bir kadın olan Sabriye'ye sahip çıkması, kol kanat germesi, kalkan olması...
Malum, son zamanlarda böyle erkek görmek giderek zorlaşıyor...