BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.421,31
HABER /  MEDYA

Survivor 2016'ya o da gidiyor! İşler fena karışıcak

Survivor 2016 için geri sayım başladı, 7 Şubat'ta ekranan gelecek Survivor 2016'ın kadrosuna bir isim daha katıldı. Eski jimnastikçi yeni oyuncu Eda Akkaya'da Survivor'da

Abone ol

Survivor 2016 için nefesler tutuldu, merakla beklenen yarışma 7 Şubat'ta ekranlara gelecek. Survivor Ünlüler kadrosunda 8. isimde belli oldu. Eski jimnastikçi yeni oyuncu Eda Akkaya da ünlüler kadrosunda yer alacak.

SURVIVOR 2016 BAŞLIYOR KADRODA KİMLER VAR?

Yattara, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül gibi isimlerin olduğu Acun Ilıca'nın raiting rekorları kıran programı Survivor'da ünlüler kadrosu netleşmeye başladı.

Daha önce ünlüler kadrosunda Yılmaz Morgül, Tuğba Özay, Ebru Öztürk, Nagihan Karadere, Yunus Günce, Eski Trabzonsporlu futbolcu Yattara ve Çağan Atakan Arslan isimleri duyurulmuştu.

Ünlüler kadrosunun 9. ismi ise eski jimnastikçi yeni oyuncu Eda Akkaya oldu.

EDA AKKAYA KİMDİR

Eda Akkaya 18 Kasım 1990 İstanbul doğumlu. Genç yaşlarda Jimnastik yapan güzel isim daha sonra oyunculuğa başladı. Akkaya Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Eda Akkaya Kahireli Palas dizisinde Zerrin karakterini canlandırdı. Atv'de yayınlanan kaçak dizisinde rol aldı.

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLIYOR

Merakla beklenen yeni sezon Survivor programı 7 Şubat Pazar günü Tv8 ekranlarında başlaşacak.