BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,76
HABER /  MAGAZİN

Celine Dion gözyaşları içinde aşkına veda etti

Ünlü şarkıcı Celine Dion, geçen hafta hayata veda eden müzik yapımcısı kocası Rene Angelil' ile gözyaşları içinde vedalaştı.

Abone ol

73 yaşında hayata veda eden Rene Angelil'in naaşı Kanada'nın Montreal kentindeki Notre Dame Bazilikası'nda saygı ziyaretine açıldı.

Angelil ve Dion'un aile üyeleri, yakınları ve dostları Angelil'e olan sevgilerini son bir kez göstermek için, polisin çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldığı bazilikada toplandı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Siyah yas giysileri içindeki Dion, yüzünü de siyah bir tülle örttü. Ünlü şarkıcı kendisine taziyede bulunanlarla tek tek tokalaştı.Dion, bu zor gününde güçlü görünmek için elinden gelen gayreti gösterse de sık sık gözyaşlarını tutamadı.Kocası Rene Angelil'in katafalka konulan naaşına yaklaşıp ona uzun uzun bakan Celine Dion, ardından da hıçkırıklara boğuldu.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Celine Dion, People dergisine verdiği demeçte, bu zor günlerde kendilerine destek veren herkese teşekkür etmişti.

Rene Angelil'e veda törenine Celine Dion'un 88 yaşındaki annesi Therese de katıldı. Güçlükle yürüyen yaşlı kadın damadıyla son kez vedalaştı. Törende Rene Angelil'in ilk evliliğinden dünyaya gelen kızı Anne-Marie Angelil de kocasıyla birlikte yerini aldı.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Celine Dion ile Rene Angelil'in büyük oğlu 14 yaşındaki Rene Charles annesi Celine Dion'un en büyük destekçisi oldu. Dion'un yanından hiç ayrılmayan Rene Charles, metanetli duruşuyla dikkat çekti. Rene Angelil, bugün yine aynı bazilikada yapılacak olan törenin ardından toprağa verilecek.