BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.438,19
HABER /  GÜNCEL

Survivor 2016 SMS sıralaması sonuçları kim elenecek?

Survivor 2016 ünlüler SMS sıralaması sonuçları kim elendi sorusunun yanıtını verecek. Peki Survivor'da kim elenecek ada konseyinde kimin adı söylendi?

Abone ol

Survivor 2016 adasında dokunulmazlığı dördüncü kez kaybeden ünlüler konseyde elemeye çıktılar.

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları kim elendi sorusunun yanıtını verecek olması bakımından çok önemli.

Peki Survivor ada konseyinde elenmek üzere kimin adı çıktı SMS sıralamasında bu kişiler nerede?

SURVİVOR KİM ELENDİ? SMS BİRİNCİSİ KİM? - YENİ HABER TIKLA

Survivor son bölümünde kıran kırana geçen bir dokunulmazlık oyunu vardı. Gönüllüler takımında Gizem Kerimoğlu ve Semih Öztürk hile yapmaya niyet ettiler.

Gönüllüler takımı son anda durumu farkedip müdahale ettiler ve oyuna Semih'i çıkarmadılar. Dokunulmazlığı Atakan'ı yenen Serkay takımına kazandıran isim oldu.

SURVİVOR KİM ELENECEK KİMİN ADI SÖYLENDİ?

Survivor 2016 adasında geçen hafta ünlüler takımı SMS oylaması sonuçlarına göre eleme yapamamıştı. Seda Tetik sakatlığı sebebiyle yarışmadan elenince hesaplar biraz karışmıştı.

Bu hafta bireysel dokunulmazlık oyunu oynanmadı onun yerine geçen haftanın dokunulmazlığı devam etti. Haliyle Tuğba Özay geçen hafta aldığı dokunulmazlık ile ada konseyinde rahattı. Avatar Atakan da SMS sonuçları sıralamasında birinci olduğu için elemede yazılamadı ve dokunulmaz oldu.

YILMAZ MORGÜL ÇOK KIZDI

Ada konseyinde yapılan oylamada geçen haftaki gibi yine Yılmaz Morgül adı yazıldı. Morgül adı yazılınca yine çok kızdı ve saydırdı.

'Neye dayanarak Yılmaz Morgül yazdırıyorsun' diyerek Atakan'a isim vermeden yüklenen ünlü sanatçı, "Neye göre sen bu zayıf halkaları seçiyorsun. Görüyorsun ki zayıf halka olarak gördüğün herkes senin önüne geçti. Survivor'da psikolojik savaş başlamıştır görüşeceğiz" dedi.

TUĞBA ÖZAY KİMİN ADINI NEDEN VERDİ?

Tuğba Özay da geçen hafta dokunulmazlık kazandığı için bir isim verdi. Özay 'öncelikle sebebini söyliyeyim' diyerek kimi neden eleme adayı yaptığı şu sözlerle izah etti;

"Geldiği ilk haftadan itibaren sakatlığı ile gündemdeydi. Bu takımımıza zarar verdi. Son zamanlarda da uyku sorunu yaşıyor bu da yarıştaki performansını olumsuz etkiliyor. Adadaki yaşama çok katkısı olduğunu söyleyemem. O yüzden ben Yunus Günçe diyorum" .

AVATAR ATAKAN KİMİ ELEME ADAYI YAPTI NEDEN?

Atakan SMS oylaması birincisi olarak eleme adayı ismi verdi. Atakan 'Nagihan arkadaşımın performansı çok iyi. Bu sebeple Nagihan'ı söylemeyeceğim. Benim söyleyeceğim isim adaya uyum sağlayamadığı ve oyunlarda bize katkı sağlayamadığı için Eda" dedi.

Eda Akkaya bunu beklemiyordu "Ada hayatına alışamama derken nerden nereye bakıyor' diyerek şaşırdığını ortaya koydu.

YENİ SMS SIRALAMASI BİRİNCİSİ...

Salı gün Survivor SMS sonuçları ünlüler sıralaması açıklanacak. SMS birincisi olan kişi de bir isim söyleyecek ve böylece 4 kişi elemeye çıkmış olacak. Şu anda eleme adayları Yılmaz Morgül, Eda Akkaya ve Yunus Günçe. Bu isimlere döndüncü de eklenince SMS oylaması sonuçlarında sıralamaya bakılacak. SMS sıralamasında en altta yer alan ünlü elenecek.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor ünlüler takımı bugüne kadar üç kez SMS oylamasına çıktılar. Ünlüler için en son geçen hafta SMS oylamasındaydı ve buna göre SMS sıralaması oluştu. İşte ünlüler takımının bugüne kadar ki SMS sıralaması sonuçları;

Survivor ünlüler SMS sıralaması 16 Mart

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

Survivor 8 Mart 2016 ünlüler SMS sıralaması sonuçları

1. Avatar Atakan
2. İbrahim Yattara
3. Yılmaz Morgül
4. Eda Akkaya
5. Ezgi Avcı
6. Tuğba Özay
7. Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay
9. Ebru Öztürk (elendi)
10. Seda Tetik

Survivor 23 Şubat 2016 ünlüler SMS sıralaması sonuçları;

1. Avatar Atakan
2. Eda Akkaya
3. İbrahim Yattara
4. Yılmaz Morgül
5.Yunus Günçe
6. Mehmet Özyay
7. Ezgi Avcı
8. Nagihan Karadere
9. Tuğba Özay
10. Yağmur Özdemir (elendi)
11. Seda Tetik