BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,97
ALTIN 2.448,33
HABER /  MEDYA

Survivor 2016 kadrosuna olay isim! Acun açıkladı TT oldu!

Survivor 2016 için geri sayım başladı. Survivor'da kimler olacak diye beklerken Acun bombayı twitter'da patlattı. Efsane isim İbrahim Yattara 2016 Survivor kadrosunda.

Abone ol

Survivor 2016 için artık geri sayım başladı. Acun Ilıcalı'nın iddialı yarışmalarının başında gelen Survivor'da 2016'da kimler yarışacak?

Daha önce Yılmaz Morgül bombasını patlayan Acun şimdide efsane futbolcu İbrahim Yattara'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Twitter'da yağtığı bu açıklama kısa sürede TT oldu!

TWİTTER'DA BİR ANDA TT OLDU!

Ünlü televizyoncu ve fanatik Fenerbahçeli Acun Ilıcalı, Trabzonspor'un efsane ismi Gineli İbrahim Yattara'nın Survivor 2016 kadrosunda olacağını duyurdu.

Acun Ilıcalı, Trabzonspor'un efsane yıldızı İbrahim Yattara'nın Survivor 2016 kadrosuna katıldığını duyurdu.

 YATTARA 2016 SURVIVOR KADROSUNDA

Ilıcalı, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Trabzonspor'un efsane yıldızı İbrahim Yattara Survivor 2016 kadrosuna katıldı, kendisine başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

BOMBA İSİM YILMAZ MORGÜL

Geçtiğimiz günlerde sanat dünyasının renkli isimlerinden Yılmaz Morgül'ün de Survivor 2016 kadrosunda olacağı açıklanmıştı. Morgül ise instagram'da paylaştığı bir video ile bu iddiaları doğrulamıştı.

Yılmaz Morgül'ün Survivor Ünlüler kadrosuna dahil olavcağını ilk kez şarkıcı Demet Akalın instagram hesabından duyurmuştu.

Demet Akalın, iddiaları doğrulayan bir açıklama yaptı Instagram'da. "Tanıdığım en centilmen adam Survıvordaaaa. tv dahi patronu yine bombayı patlattın hadi iyiyiz @acunilicali" diyen Akalın'ın mesajı herkesin dikkatini çekti.



Akalın, mesajında Yılmaz Morgül'ün "Survivor'un Morgül'üyüm, Hayatın tek formülüyüm" dediği ve kahkahalar atarak düşme tehlikesi geçirdiği bir de video yayımladı.