BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.430,64
HABER /  MEDYA

Survivor 2016 ilk kim elendi Yağmur Özdemir kimdir?

Survivor 2016 adasında ilk kim elendi belli oldu. Survivor'dan elenen Yağmur Özdemir kimdir? Survivor SMS sonuçları ve SMS sıralaması tam listesi.

Abone ol

Survivor’dan ilk kim elendi sorusunun yanıtı dün gece çıkarken ünlüler SMS sıralaması da belli oldu. Yağmur Özdemir Survivor'dan Avatar Atakan ismini elenmesi için söyleyince veda eden isim oldu. Peki Yağmur Özdemir kimdir? Survivor ünlüler SMS sonuçları nasıl oldu?

Survivor ünlüler SMS sıralaması birincisi Avatar Atakan olurken Eda ikinci sırada yer aldı. Elenmesi için adı verilen Tuğba Özay 9. sırada, Yılmaz Morgül ise 4. sıradaydı. Avatar Atakan da elenmesi için Yağmur Özdemir adını verdi. Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçlarına göre 10. sırada olan Yağmur Özdemir elenen isim oldu.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI - TIKLAYIN

YAĞMUR ÖZDEMİR KİMDİR? SURVİVOR'A NASIL KATILMIŞTI

Survivor ünlüler takımına Yağmur Özdemir sonradan katılmıştı. Peki kimdir Yağmur Özdemir?

Bu yıl değişen kurallar gereği SMS oylamasında en çok oyu alan kişi Survivor yarışına katılmıştı. Ünlüler takımı dokunulmazlığı kazanınca da Yağmur Özdemir onlara katıldı.

YAĞMUR ÖZDEMİR KİMDİR ASLEN NERELİ?

İZMİR'den yarışmaya katılan Yağmur Özdemir ünlüler takımında büyük hayal kırıklığı yarattı. Performansı hayli düşük olan Yağmur Özdemir hiç oyun alamadı. Haliyle de Yağmur Özdemir Survivor adasından gitmesi istenen isim oldu. Ünlüler takımı konseyde Tuğba Özay'dan sonra en çok onun adını yazdı.

20 yaşında olan Yağmur Özdemir yarışmaya İzmir'den katılmış olsa da aslen Bursalı. Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi olan Yağmur Özdemir güzelliği ile dikkat çekti.

Yağmur Özdemir instagram hesabında annesi böyle bir fotoğrafını paylaşmış.