BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,67
ALTIN 2.529,05
HABER /  MAGAZİN

Acun Ilıcalı'nın eski fotoğrafı değişime bakın!

Acun Ilıcalı'nın eski fotoğrafı sosyal medyada günün konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın muhabirlik dönemine ait eski fotoğraflarıyla yeni hali arasında bir hayli fark var.

Abone ol

Acun Ilıcalı'nın gençlik fotoğrafı hayranlarının bugünkü gündemi.

Şimdilerde yapımcılığı üstlendiği her program izlenme rekorları kıran Acun Ilıcalı'nın gençlik yıllarına ait ortaya çıkan bir fotoğraf hayranlarını şaşırttı.

MONTAJLA BAŞLADI

Acun Ilıcalı, kısa sürede başarı basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan nadir insanlardan biri... Kanallarda montaj yaparak televizyon dünyasına adım atan Ilıcalı, ardından sunuculuğa geçiş yaparak kendini Türk izleyicisine sevdirmeyi başardı.

YABANCI ÜLKELERDEN FORMAT SATIN ALDI

Başarılan her geçen yıl yenilerini ekleyen Acun Ilıcalı, yayın hakkı başka ülkelerde olan ve izlenme rekorları kıran yarışmaların formatını satın alarak Türkiye'de yapımcılığını üstlendi. Çeşitli televizyon kanallarında bu programları yayınlatan Ilıcalı, elde ettiği reytinglerle emeğinin karşılığını aldı.

TV8'İ UÇURDU

Başarılı yapımcı, geçtiğimiz yıllarda medya dünyasında kendisini zirveye çıkaracak bir projeye imza attı. TV8'i satın alarak kendi programlarını burada yayınlamaya başlayan Ilıcalı, izlenmeyen kanalı en çok takip edilen 3 kanal arasına soktu.