BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.431,60
HABER /  GÜNCEL

Survivor 2015 All Star'da kim elendi?

Survivor 2015 All Star'da kim elendi sorusunun yanıtı herkesi şaşırttı. Acun Ilıcalı Survivor'daki önemli gelişmeyi açıkladı. Merve Oflaz değil bakın kim Survivor'dan gitti.

Abone ol

Survivor 2015 All Star'da kim elendi sorusunun yanıtı beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Survivor All Star'da Ahmet Dursun midesindeki rahatsızlık nedeniyle yarışmaran ayrılacağını açıkladı. Ahmet Dursun'un çekilme kararı tüm yarışmacıları şoke etti. Survivor All Star'da Ahmet Dursun'un gönüllü olarak adadan ayrılması nedeniyle bu hafta oylama yapılmadı.

SURVİVOR ALL STAR KİM ELENDİ?
Survivor All Star dün gece yine nefesleri kesti. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu yarışmada ünlüler oyunları başarıyla tamamlayarak, haftanın ödülünü kazandı.
survivor-all-star.20150318080414.jpgSurvivor için ekran başına toplananları 'kim elendi' sorusunun yanıtı şaşırttı. İşte Survivor 2015 All Star'da dün gece yani 17 Mart son bölümde yaşananlar.

ACUN ÜNLÜLER KONSEYİNİ TOPLADI

Acun Ilıcalı , Survivor All Star'da izleyicilerin SMS'leri ile katıldığı oylamada, en çok oyu alan ünlünün Seranay olduğunu açıkladı. Haftanın birincisi olmanın kendisi için tarifsiz bir duygu olduğunu söyleyen Serenay, izleyicilere teşekkür etti. 

AHMET DURSUN YARIŞMADAN AYRILDI

Bu arada Acun Ilıcalı, Ahmet Dursun'un mide rahatsızlığından dolayı yarışmadan ayrılmak zorunda olduğunu açıkladı. Ahmet Dursun'un rahatsızlığı nedeniyle belirli aralıklarla, düzenli biçimde beslenmesi gerektiğini, adada bu imkanın olmaması nedeniyle yarışmadan bu hafta ayrılacağını söyledi. Ahmet Dursun'un yarışmadan ayrılması nedeniyle, bu hafta eleme yapılmadı. Serenay'ın birinciliği korunarak önümüzdeki hafta da devam edecek.