BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,56
ALTIN 2.492,83
HABER /  GÜNCEL

Suruç patlaması ölenlerden birinin hala...

SURUÇ patlamasında yaşamını yitiren 32 kişiden birinin halen kimliği tespit edilemedi. Otopsisi tamamların cenazeleri ise ailelerine teslim edildi.

Abone ol

ŞANLIURFA’nın Suruç İlçesi’ndeki canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 32 kişiden, 31’inin kimliği otopsilerin yapıldığı Gaziantep’te belirlendi.

Kimliği belirsiz ve kayıp başvurusu yapılmayan 1 erkek cesedinin de kime ait olduğu belirlenmeye çalışıldığı Gaziantep’te, otopsileri yapılan Nuray Koçan ve Duygu Tuna’nın cenazeleri ailelerine teslim edildi.

Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’ndeki belediyeye Amara Kültür Merkezi’nde geçen pazertesi günü düzenlenen canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden ve cenazelerinin getirildiği Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda otopsileri yapılan 32 kişiden, 31’inin kimlikleri belirlendi. Ölenlerden sadece 1 erkeğin kimliğinin belirlenemediği öğrenilirken, bu kişiyle ilgili her hangi bir başvuru olmadığı da belirtildi.

SALDIRIDA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ

Amara Kültür Merkezi’ndeki intihar saldırısında hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle:

"Koray Çapoğlu, Cebrail Günebakan, Hatice Ezgi Sadet, Uğur Özkan, Nartan Kılıç, Veysel Özdemir, Nazegül Boyraz, Kasım Deprem, Alper Sapan, Cemil Yıldız, Okan Pirinç, Ferdane Kılıç, yunus emre Şen, Çağdaş Aydın, Alican Vural, Osman Çiçek, Mücahit Erol, Med Ali Barutçu, Aydan Ezgi Salıcı, Ali Rıza Aslan, Nazlı Akyürek, Serhat Devrim, Ece Dinç, Emrullah Hamur, Murat Yurtgül, Erdal Bozkurt, İsmet Şeker, Süleyman Aksu, Büşra Mete, Duygu Tuna, Nuray Koçan."

NURAY VE DUYGU’NUN CENAZELERİ TESLİM ALINDI

Saldırıda hayatını kaybedenlerden Nuray Koçan ve Duygu Tuna’nın cenazeleri ise yakınlarını teslim edildi. Sabah saatlerinde kente gelen yakınları, Nuray Koçan ve Duygu Tuna’nın cenazelerini Gaziantep Asri Mezarlık morgundan teşhis edip teslim aldı. Nuray Koçan’ın cenazesi, defnedilmek üzere Bursa’nın Mudanya İlçesi’ne, Duygu Tuna’nın cenazesinin bulunduğu tabut ise kadınların omzunda cenaze aracına konularak İstanbul’a uğurlandı.

Kızı Duygu’nun cenazesini İstanbul’dan almaya gelen baba Hasan Tuna, saldırıyı yapanlardan hesap sorulmasını isteyerek, "Bizim çocuklarımız suçsuz ve günahsız, çocuklarımıza sahip çıkılması gerekiyordu. Yardımlaşma ve dayanışma amacında yola çıkmışlardı ama hain bir terör saldırısında hayatlarını kaybettiler" dedi.