BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Suriyeli kadın evinde ölü bulundu

Suriye’de devam eden iç savaştan kaçarak 4 çocuğuyla birlikte Adana’ya gelen bir kadın evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Karısın...

Abone ol

Suriye’de devam eden iç savaştan kaçarak 4 çocuğuyla birlikte Adana’ya gelen bir kadın evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Karısını kıskançlık yüzünden öldürdüğü ileri sürülen koca ile 4 çocuğu kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesi Narlıca Mahallesi’nde dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, eve gelen Kasım D., ablası Fatma Brimond’u oturma odasında yerde kanlar içinde buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri genç kadının öldüğünü belirledi.

’’DÜĞÜNDEN DOLAYI SES DUYMADIK’’
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ensesinden bıçaklanarak öldürülen kadının eşi Ahmet Brimond ve 4 çocuğuna ulaşamadı. Mahalle sakinleri ise olayın meydana geldiği sokakta düğün olduğu için bir ses duymadıklarını söyledi.

KISKANÇLIK CİNAYET GETİRDİ
Cinayet Büro Amirliği ekipleri kadının kocasını ve çocukları aramaya başladı. Ancak tüm aramalara rağmen bir türlü koca ve çocukları bulunamadı. Polis, cinayeti kadının kocasının kıskançlık yüzünden işlediği üzerinde duruyor. Kocanın, eşini dışarı bile çıkartmadığı bu nedenle akşam tartışıp bıçakla öldürdüğü tahmin ediliyor. Polis şahsın yakalanması için Hatay’daki sınır kapılarına ve diğer illere şahsın fotoğrafını gönderdi.

SURİYE’DEKİ İÇ SAVAŞTAN KAÇMIŞ
Fatma Brimond’un Suriye’de 2.5 yıldır süren iç savaştan kaçarak yaşları 5 ila 12 arasında değişen 4 çocuğuyla birlikte Kurban Bayramı’ndan sonra Adana’ya geldiği ortaya çıktı. Ayrıca kadının Suriye’de de eşiyle problemi olduğu bu nedenle Ahmet Brimond’un eşinden sonra Adana’ya geldiği belirlendi. Bu arada Adana’da ailenin başka Suriyeli ailelerle birlikte kaldığı bu nedenle kocasının kıskançlık yapıp sürekli kavga ettiği de öğrenildi.
Kadının cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
(İHA)