BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.439,49
HABER /  GÜNCEL

Süpürgeciye sürpriz doğum günü

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli 'süpürgeci' Engin Gülfidan’ın doğum gününü sokakta pasta keserek kutladı

Abone ol

Her türlü hava şartlarına rağmen sokakları temizleyerek gündelik yaşamımıza çalışmalarıyla önemli katkılar sağlayan temizlik elemanlarından 'süpürgeci' Engin Gülfidan'a, çalışma yaptığı esnada sokakta sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Sokağı süpürdüğü sırada karşısında belediye başkanı ve ellerinde pasta ve konfetiler ile çalışma arkadaşlarını gören Engin Gülfidan, uzun bir süre şaşkınlık yaşadı.

Pendik Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli 'süpürgeci' 25 yaşındaki Engin Gülfidan’ın ilk doğum günü kutlaması renkli görüntülere sahne oldu. Batı Mahallesi Sarıalioğlu Sokağın temizliğini yapan Engin Gülfidan, bir anda ellerinde konfetiler ve üzerinde fotoğrafının bulunduğu pasta ile kendisine doğru, “İyi ki doğdun Engin” diye bağırarak yürüyen topluluğu görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. İlk şoku atlatan Engin Gülfidan, kalabalığın arasında Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’in de yer aldığını fark edince ne yaşadığı şaşkınlık daha da arttı. Doğum gününü kutlamak için böyle bir organizasyon yapıldığını anlayan Engin Gülfidan büyük bir mutluluk yaşadı.

BERABER PASTA KESTİLER

Belediye Başkanı Kenan Şahin ile Engin Gülfidan, pastayı birlikte kestiler. Pasta, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve belediye bünyesinde çalışan personel ile vatandaşlara ikram edildi. Hayatında ilk kez doğum günü kutladığını söyleyen Engin Gülfidan, “Başkanımıza ve bana iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Personelin motivasyonunun arttırmak için özel günlerin hatırlanması gerektiğini kaydeden Başkan Kenan Şahin, “Çalışanlarımızın şehre sahip çıkması için bu uygulamaları arttırmayı planlıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Kenan Şahin daha sonra Engin Gülfidan’a kol saati hediye etti. Arkadaşlarıyla birlikte pasta yiyen Gülfidan'a doğum günü münasebetiyle 1 gün izin verilirken, kutlama esnasında konfeti parçalarıyla kirlenen sokağı temizlemek ise arkadaşlarına düştü.